Bruid & Bruidegom Magazine

Oh - Hey you!

Welkom bij Bruid & Bruidegom Magazine,

Organiseer je droombruiloft samen met Bruid & Bruidegom Magazine!

Yes, jullie gaan trouwen! Nu mogen jullie je droombruiloft vormgeven, een zorgvuldige taak. Bruid & Bruidegom Magazine helpt jullie daarbij. Dit magazine houdt jullie op de hoogte van het laatste nieuws in bruidsland. Van een trendy bruidsmodecollectie tot handige tips over bruidsfotografie, geschikte trouwlocaties en swingend entertainment. Jullie bruiloft wordt perfect!

Tegenwoordig is alles mogelijk wat bruiloften betreft. Van een klassieke bruiloft op een kasteel tot een trendy wedding buiten op het strand. Welk thema jullie ook kiezen, Bruid & Bruidegom Magazine laat zien hoe jullie een ware droombruiloft kunnen realiseren.

Droombruidslook
Omdat Bruid & Bruidegom Magazine altijd aanwezig is op alle internationale toonaangevende fashionshows zijn zij als eerste op de hoogte van de laatste bruidsmodetrends. In het magazine vind je als bride-to-be dus de allernieuwste jurken in verschillende designs gemaakt van de mooiste materialen. En ook de bruidegom kan zich volop laten inspireren, zelfs met een eigen special!

Inspirerende magazines die je niet mag missen
Daarnaast geeft het magazine Bruid je extra specials. In het Trouwalbum zijn de beste bruidsfotografen en hun fantastisch werk gebundeld, de Trouwlocatie-special helpt je de perfecte plaats te vinden om jullie feestje te vieren; van landgoed tot strandtent. In Trouwring Magazine wordt de zoektocht naar de perfecte set ringen een stuk makkelijker gemaakt. Lookbook zoomt jaarlijks in op de nieuwste bruidscollecties en trends van het komende jaar.

En speciaal voor de Bruidegom verschijnt een keer per jaar een compleet magazine Bruidegom met alle informatie die híj nodig heeft om zijn look compleet te maken.

Bruid & Bruidegom Magazine

Uraniumweg 17E
3812 RJ Amersfoort

Eén reactie

  1. Dankjewel voor het nieuwste Bruid magazine dat ik van u kreeg op de WeddingFair. Daar ga ik lekker in bladeren op de bank, in een luie trui met een heerlijke koffie. Ik zie het al voor me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.