Bedrijfscategorie: Trouwvervoer

Classic2Mate Trouwvervoer

???????????? “???? ??? ??? ??? ?? ????? ???? ???????”
Classic2Mate “voor een dag die je nooit meer vergeet” is gespecialiseerd in de verhuur van diverse old- en youngtimers oa
een creme witte Austin Healy 3000 MK III uit 1967 (2-zitter) , een zwarte BMW Z3 cabrio uit 1998 (2-zitter),
een blauwe Citroen 2CV4 met ribbelneus uit 1959 (4-zitter), een zwarte Citroen DS 23 Pallas uit 1972 (luxe met leer en pluche, 4-zitter) ,
een zwarte limousine Citroen C6 Exclusive 3ltr V6 automaat uit 2006 (zeer apart, 4-zitter), DAF 55 uit 1971 (4-zitter),
Fiat 500L uit juni 1972 (met open dak, 4-zitter, aanbevolen met 2 personen) ,
een donkerblauwe Jaguar MKII uit 1960 (inspector Morse auto 4-zitter)), een paarsrode Mini Cooper 1000 uit 1974 (4-zitter met kofferdak),
een unieke oranje Porsche 911 SWB (Short Wheel Base) uit 1968 (2-zitter), een oranje VW Kever uit 1970 met kofferdak (4-zitter).
Verhuur met of zonder chauffeur, met of zonder fotograaf, of huur een auto voor een bolletjesrit en/of rally.

Uiteraard is het ook mogelijk om een auto te huren voor decor of film. Alles voor een onvergetelijke moment kan geregeld worden tegen een prima prijs.
Belt of mailt u naar de voorwaarden. U krijgt binnen 24 uur reactie.

Classic2Mate “voor een dag die je nooit meer vergeet”

Lees verder »

Caddy Cars

Bij Caddy Cars huurt u een prachtige jaren-50 Cadillac voor een all-in prijs incl. alle uren en km’s.
Bovendien mogen jullie desgewenst ook best een stuk zelf rijden,een aanrader! De chauffeur is tevens uw gastheer en zal u met raad en daad bijstaan! Dus laten we er samen een prachtige dag van maken!

Lees verder »

Bolderman Trouwauto ‘s

Bolderman Trouwauto is een toonaangevende organisatie voor exclusieve trouwauto’s voor aanstaande bruidsparen. Bij ons vindt u klassieke trouwauto’s en trouwbussen.

Uw trouwdag is een van de meest bijzondere dagen van uw leven. Zo’n moment verdient een bijzondere klassieke trouwauto.
Bij Bolderman vindt u een uitgebreid assortiment klassieke trouwauto’s. Wat denkt u van onze schitterende Rolls Royce trouwauto? Onze Volkswagen Kever? U wilt graag een prachtige klassieke trouwauto of oldtimer trouwauto op uw trouwdag? Kies voor een klassieke trouwauto van Bolderman. Wij nodigen u graag uit om de in absolute nieuw staat verkerende klassieke trouwauto’s in het echt te komen bekijken.

Bolderman verhuurt een trouwauto maar een keer per dag, zodat hij op uw trouwdag royaal op tijd bij u aanwezig kan zijn en bij u blijft totdat u op het receptie-adres gebracht bent. Op deze manier kunt u al uw vervoer voor uw bruiloft met ons regelen. Een andere mogelijkheid die wij u kunnen bieden is gezellig met z’n allen in een oldtimerbus / touringcar. Daarnaast beschikken wij over diverse trouwauto volgwagens binnen ons netwerk.

Lees verder »

Hans Classic Cars

Vanwege onze passie voor klassieke auto’s en bussen is Hans Classic Cars ontstaan. Wij zorgen ervoor dat uw trouwdag compleet is en dat u en uw gasten op een sfeervolle wijze vervoerd worden. Bijvoorbeeld met het bruidspaar en de gasten in onze orginele Greyhound Silverside voor een gezellige rit naar het stadhuis, kerk en feestzaal, of misschien het bruidspaar in een karakteristieke Jaguar SS uit 1947 en alle gasten in een Bristol Dubbeldekker.

Lees verder »

Ster Trouwauto’s

Welkom bij Ster Trouwauto’s
Allereerst willen wij jullie van harte feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk. Een trouwdag voorbereiden is iets persoonlijks, een dag waarop alle dromen mogen uitkomen. Graag willen wij deelnemen aan de mooiste dag van jullie leven. Dit doen wij door het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan snelle en duidelijke communicatie, de mogelijkheid om te huren met of zonder chauffeur of misschien is de breng- en haal service ideaal om zorgeloos van jullie dag te genieten.

Lees verder »

Dutch Limousine Service

Op uw trouwdag wilt u natuurlijk ook speciaal, mooi vervoer. Voor dit trouwvervoer bent u bij Limo.nl aan het juiste adres. Met gepaste trots etaleren wij ons uitgebreide wagenpark bestaande uit zowel sportieve, klassieke en moderne trouwauto’s. Daarnaast beschikken wij over diverse oldtimerbussen en de modernste stretched limousines.

Wij hopen met dit gevarieerde aanbod u te mogen voorzien van uw favoriete trouwvervoer. U bent bij ons verzekerd van een meer dan klantvriendelijke opstelling en gunstige tarieven, wij luisteren graag en goed naar uw wensen en bespreken met u de mogelijkheden. Voor meer informatie of een offerte voor uw trouwvervoer kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Lees verder »

123 Trouwauto

Bij de dag van je dromen huur je natuurlijk de trouwauto van je dromen!

Wat is er nou mooier dan trouwen met de partner van je dromen? Trouwen met de partner van je dromen én de auto van je dromen! Met 123 Trouwauto maak je er pas echt een onvergetelijke dag van. Wil je een trouwauto huren? Wij zijn de specialist in het verhuren van exclusieve trouwauto’s, trouwbussen, en volgauto’s.

Aanbod trouwauto’s bij 123Trouwauto
Bij 123Trouwauto heb je de keuze uit de volgende trouwauto’s en bussen:

– Ford Mustang Cabriolet Wit 1964
– Ford Mustang Cabriolet Wit 1966
– Ford Mustang Cabriolet Wit modern
– Excalibur Cabriolet Wit met witte bekleding
– Excalibur Cabriolet Wit met blauwe bekleding
– Excalibur Cabriolet Champagne
– Excalibur Sedan Zilvergrijs 4-deurs
– Rolls Royce Sports Limousine Wit 4-deurs 1935
– A-Ford Wit 4-deurs 1930
– Classic Mini Cabriolet
– Classic Mini Cooper
– Volkswagen T1 Samba bus Blauw
– Amerikaanse Schoolbus
– Engelse Dubbeldekker Wit & Rood

De beste keuze in trouwvervoer;

Bij 123 Trouwauto maak je de beste keuze in trouwvervoer. Onze trouwauto’s en autobussen zijn stuk voor stuk blikvangers. Een exclusieve klassieker, luxe limousine, krachtige cabrio of prachtige oldtimer bus is met chauffeur te huur voor een aantrekkelijke prijs. Geef je huwelijksdag nog meer glans met het perfecte trouwvervoer en zeg: JA, IK WIL!

Lees verder »