Musclecar verhuur

Musclecar verhuur

musclecar trouwauto mustang corvette cabriolet weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Musclecar Verhuur,

Musclecar verhuur is ontstaan vanuit onze passie voor Amerikaanse Musclecars. Inmiddels timmeren wij met Musclecar Verhuur sinds enkele jaren zowel nationaal als internationaal aan de weg op het gebied van verkoop en verhuur van onder andere Ford Mustang Shelby GT-500, Corvette, Dodge Ram en andere Muscle Cars.

Uniek in Nederland is dat wij onze Musclecars Mustangs verhuren als trouwauto, voor galavervoer of als eye catcher bij bijvoorbeeld evenementen of beurzen.

Onze musclecars verkeren in een uitstekende staat van onderhoud, zodat u altijd verzekerd bent dat de wagen op de afgesproken datum tot uw beschikking staat. Wij werken geheel na traditie, dat wij de musclecar netjes op de afgesproken datum en tijd bij u voor de deur afleveren, hetzij met of zonder chauffeur (als dit mogelijk is).
Na de afgesproken tijd zal de chauffeur de wagen weer meenemen.

Musclecar verhuur

Wij zijn gevestigd in Oss. Onze auto’s kunnen in heel Nederlnd worden ingezet.

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.