Bedrijfscategorie: Trouwen Buitenland

The Italian Wedding

Een droom beleven

Wie droomt er niet van? Trouwen onder de Italiaanse zon met alle dierbaren om jullie heen. The Italian Wedding maakt het mogelijk. Laten jullie de droom binnenkort uitkomen?

Wij bieden een 3-daagse all inclusive bruiloft aan waarbij jullie zelf voor de stijl en invulling kiezen die bij jullie past. Werkelijk alles zit bij de prijs in! Jullie hoeven er alleen nog heen om samen te genieten. Trouwen op het strand, of juist in het binnenland, wij bieden het! Uiteraard verzorgen wij daarnaast ook Italiaanse bruiloften op maat om speciale wensen werkelijkheid te laten worden.
Wij maken trouwen in Italië overzichtelijk, eenvoudig en haalbaar. Wij werken met Nederlandse partners (fotografen, bands, etc.) om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken, zowel voor, tijdens als na de bruiloft.

Italië is een prachtig land, maar ook een plek waar het soms lastig kan zijn om de weg te vinden. Wij kennen de weg, wij kennen de mensen achter de locaties & toeleveranciers en zij kennen ons. Hierdoor zijn wij in staat alles voor jullie bruiloft geregeld te krijgen. Kies daarom voor The Italian Wedding!

Wij werken met vaste prijzen, zodat jullie nooit voor verassingen komen te staan. Neem contact met ons op om meer te weten te komen!

Lees verder »

Yes ik wil – The Love Journal

Those who believe in Magic will find it!

Yes! Jullie gaan trouwen.

Word ik jullie trouwambtenaar/Babs? Kom langs op de beurs en ik vertel jullie wat allemaal mogelijk is tijdens de trouwceremonie
Ik ben Verhalenverteller en verbinder. Samen gaan we aan de slag om een memorabele ceremonie te maken. Hoe meer persoonlijk en open jullie mijn vragen beantwoorden hoe mooier jullie speech wordt!

Lees verder »
mildred nijhove trouwambtenaar babs weddingfair

Mildred Nijhove Trouwambtenaar

Meer dan een simpel praatje

Hello Lovebirds,

Er zullen veel bruidsparen zijn die denken dat een trouwambtenaar niet zo heel belangrijk is, dat het een saai en onpersoonlijk praatje is wat er nou eenmaal bij hoort op de grote dag. Maar dat is het juist niet. Een trouwambtenaar is de persoon die jullie welkom heet, wat over jullie vertelt en uiteindelijk jullie het jawoord vraagt, ongeveer het belangrijkste van de dag, toch?

Het is meer dan een simpel praatje, jullie huwelijksceremonie zal er een worden waar nog lang over gesproken wordt en die jullie altijd een warme gloed & glimlach zal bezorgen. Jullie grote dag voelt al als een sprookje, maar wanneer er dan ook nog een mooi, liefdevol en persoonlijk verhaal over jullie wordt verteld dan is het pas echt compleet. Een goede trouwambtenaar brengt het verhaal met humor, plezier en soms een beetje ondeugend, net zoals het leven en jullie liefde.

Om te voorkomen dat het wel een simpel en afstandelijk praatje wordt, waarin de namen van de kinderen bijvoorbeeld worden vergeten of verkeerd worden uitgesproken, is het slim om goed rond te kijken en rond te vragen. Hebben mensen in jullie omgeving ervaring met een bepaalde trouwambtenaar bijvoorbeeld. Je wilt natuurlijk een trouwambtenaar die meedenkt met jullie ideeën, achter jullie als koppel staat en zorgt dat het een onvergetelijke dag wordt. Want dat is het belangrijkste.

Let’s Make Love Rule With So So Lobi.

Lees verder »