Tui at Home Monique Pluim

Tui at Home Monique Pluim

tui at home monique

Oh - Hey you!

Welkom bij  Tui@Home door Monique Pluim,

Niet alleen jullie onvergetelijke Honeymoon, maar ook “Trouwen in het buitenland” kun je door mij laten verzorgen. Samen puzzelen we net zolang totdat jullie Honeymoon zo is samengesteld als jullie het wensen. Ook voor trouwlocaties in het buitenland ben je bij mij aan het juiste adres. Laat je betoveren door de prachtigste steden, romantische stranden en prachtige ijskapellen. Malediven, Bali, Bahamas, Lapland; mogelijkheden te over.

Bel of mail voor een vrijblijvend reisadvies, maak een afspraak óf vul het formulier in op mijn persoonlijke website (http://www.tuiathome.nl/monique-pluim). Vertel mij kort wat jullie honeymoon(reis)wensen zijn, welke specifieke bestemming jullie graag willen bezoeken. En je ontvangt van mij een reisadvies, op maat, naar jullie wensen.

Laten we elkaar binnenkort ontmoeten. Je kunt een afspraak maken via het formuliertje op deze pagina.

FAQ

Dat is echt afhankelijk van de bestemming, het aantal nachten, de luxe van de accommodatie, hoelang etc.

Elke bestemming waar ook ter wereld, wat voor jullie “the place to be” is wanneer je getrouwd bent.

Wanneer jullie direct aansluitend aan het huwelijk weg willen, dus op een specifieke datum, boek dan op tijd. Zo ook met specifieke wensen bv. accommodatie.

Bij mij moet je zijn voor

Tui at Home Monique Pluim

Rudelsheimmarke 16
Zwolle 8016MJ

Openingstijden

Telefonisch of op afpraak

maandag – vrijdag 08.00-21.00 uur
zaterdag 09.00-20.00
zondag alleen op afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.