The Italian Wedding

The Italian Wedding

Oh - Hey you!

Welkom bij The Italian Wedding,

Een droom beleven

Wie droomt er niet van? Trouwen onder de Italiaanse zon met alle dierbaren om jullie heen. The Italian Wedding maakt het mogelijk. Laten jullie de droom binnenkort uitkomen?

Wij bieden een 3-daagse all inclusive bruiloft aan waarbij jullie zelf voor de stijl en invulling kiezen die bij jullie past. Werkelijk alles zit bij de prijs in! Jullie hoeven er alleen nog heen om samen te genieten. Trouwen op het strand, of juist in het binnenland, wij bieden het! Uiteraard verzorgen wij daarnaast ook Italiaanse bruiloften op maat om speciale wensen werkelijkheid te laten worden.
Wij maken trouwen in Italië overzichtelijk, eenvoudig en haalbaar. Wij werken met Nederlandse partners (fotografen, bands, etc.) om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken, zowel voor, tijdens als na de bruiloft.

Italië is een prachtig land, maar ook een plek waar het soms lastig kan zijn om de weg te vinden. Wij kennen de weg, wij kennen de mensen achter de locaties & toeleveranciers en zij kennen ons. Hierdoor zijn wij in staat alles voor jullie bruiloft geregeld te krijgen. Kies daarom voor The Italian Wedding!

Wij werken met vaste prijzen, zodat jullie nooit voor verassingen komen te staan. Neem contact met ons op om meer te weten te komen!

The Italian Wedding

Gronausestraat 710
7534 AM Enschede

06 – 212 409 56

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here