The Italian Wedding | Trouwen in Italië

The Italian Wedding | Trouwen in Italië

Oh - Hey you!

Welkom bij The Italian Wedding,

Een droom beleven

Wie droomt er niet van? Trouwen onder de Italiaanse zon met alle dierbaren om jullie heen. The Italian Wedding maakt het mogelijk. Laten jullie de droom binnenkort uitkomen?

Wij bieden een 3-daagse all inclusive bruiloft aan waarbij jullie zelf voor de stijl en invulling kiezen die bij jullie past. Werkelijk alles zit bij de prijs in! Jullie hoeven er alleen nog heen om samen te genieten. Trouwen op het strand, of juist in het binnenland, wij bieden het! Uiteraard verzorgen wij daarnaast ook Italiaanse bruiloften op maat om speciale wensen werkelijkheid te laten worden.
Wij maken trouwen in Italië overzichtelijk, eenvoudig en haalbaar. Wij werken met Nederlandse partners (fotografen, bands, etc.) om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken, zowel voor, tijdens als na de bruiloft.

Italië is een prachtig land, maar ook een plek waar het soms lastig kan zijn om de weg te vinden. Wij kennen de weg, wij kennen de mensen achter de locaties & toeleveranciers en zij kennen ons. Hierdoor zijn wij in staat alles voor jullie bruiloft geregeld te krijgen. Kies daarom voor The Italian Wedding!

Wij werken met vaste prijzen, zodat jullie nooit voor verassingen komen te staan. Neem contact met ons op om meer te weten te komen!

The Italian Wedding | Trouwen in Italië

Gronausestraat 710
7534 AM Enschede

06 – 212 409 56

Eén reactie

  1. The Italian Wedding is precies wat elke bruid nodig heeft bij het plannen van hun bruiloft. Ik kan het niet genoeg zeggen, maar ik had het niet kunnen doen zonder mijn weddingplanner Dominique. In de aanloop naar de bruiloft was ze bij elke stap bij me en zelfs toen we op het laatste moment dingen aan de bruiloft wilden toevoegen; Dominique had zoveel connecties dat we geen problemen hadden. De dag van de bruiloft verliep alles zo soepel en ik hoefde me nergens zorgen over te maken. Mijn huidige man zei tegen me: “Je had gelijk om ze in te huren!” Ik raad iedereen die een planner nodig heeft voor hun bruiloft, The Italian Wedding ten zeerste aan, ze zullen niet teleurstellen !!!!

    Italian weding review weddingplanner weddingfair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.