Babs Els | Trouwambtenaar

Babs Els | Trouwambtenaar

Oh - Hey you!

Gefeliciteerd a.s. bruidsparen,


Voor jullie breekt een drukke tijd aan, er moet van alles geregeld worden, een datum kiezen, de trouwlocatie vastleggen, trouwjurk uitzoeken, trouwpak kopen en wat denken jullie van ren bruidstaart. En eh … niet vergeten een trouwambtenaar te vragen!

Als er een klik is, dan gaan we met elkaar om tafel wat jullie wel en niet willen om de ceremonie helemaal JULLIE te maken. Daarnaast vraag ik of ook familie, vrienden en/of collega’s mag contacten voor wat leuke anekdotes, die ik dan in m’n speech kan verwerken.Dit geeft vaak hilarische verhalen.

Op de trouwdag kunnen jullie relaxed genieten met famikieen vrienden en luisteren naar jullie liefdesverhaal. Er wordt gelachen maar vaak is er ook een traan, in de liefde kan en mag alles.

Ik ben zelfstandig Babs maar in sommige gemeentes is een Babs voor 1 dag niet toegestaan. Dan zijn er andere mogelijkheden die we gaan bespreken zodat ik toch jullie liefde kan bezegelen.

Het is mooi als ik (jullie) kinderen kan betrekken bij de ceremonie. Ik vertel hen wat we gaan doen en er is een mogelijkheid dat zij een heuse kinderakte kunnen tekenen en zelfs mogen afhameren. Zo horen ze er ook echt een beetje bij.

Lijkt het je dit wat of heb je nog vragen? Let me know.
Wie weet drinken we binnenkort samen koffie en kunnen we kennismaken.

Babs Els | Trouwambtenaar

Kreitenmolenstraat 160
Udenhout 5071BK

Info of afspraak

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.