Babs Gerard Bol Trouwambtenaar

Babs Gerard Bol Trouwambtenaar

Oh - Hey you!

Welkom bij BABS Gerard Bol,

Willen jullie een spraakmakende ceremonie, dan zijn jullie bij mij zeker aan het juiste adres. Als zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker in binnen- en buitenland, en ook babs in de gemeente Katwijk, zijn mijn sleutelwoorden: interactief, maatwerk, humor, passie voor het gesproken woord, improvisatievermogen en betrokkenheid. Alles met een stem die boeit en verbindt!

Jullie gasten neem ik in de ceremonie mee in het verhaal. Zij zijn toch niet voor niets
uitgenodigd?

Wat gaaf om samen met jullie mee te mogen denken over zoveel mogelijkheden met de inbreng van kids, jullie entree, een speciale kinderakte, gastsprekers, het brengen van de ringen en natuurlijk het belangrijkste… de wijze hoe jullie je huwelijk willen bevestigen.

Nieuwsgierig geworden?
Jullie hoeven maar twee keer ‘ja’ te zeggen, tegen elkaar en… hopelijk tegen mij!


Gerard Bol, anders dan anderen! Ervaar en beleef het zelf!

Babs Gerard Bol Trouwambtenaar

Zeewinde 25
2224 GL Katwijk

06 – 363 167 03

Eén reactie

  1. Gerard was geweldig! Zeer flexibel en hielp ons een ceremonie te ontwerpen die zinvol en persoonlijk was. Hij hield zijn hoofd koel toen het bijna ging regenen (maar deed het niet!) en maakte onze dag heel bijzonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.