Basic Wedding Rings

Oh - Hey you!

Welkom bij  Basic Wedding Rings,

Wij zijn een online trouwringen webshop met één doel: het ontwerpen van eenvoudige, elegante en tijdloze sieraden van de hoogste kwaliteit, voor een lage prijs.

Een huwelijk is voor altijd, en zo ook de trouwringen en bijpassende sieraden die hierbij horen. Daarbij doen wij geen concessies aan de prijs-kwaliteitverhouding. Onze materialen en leveranciers zijn zorgvuldig gekozen om voordelig te blijven, maar wel alleen van de beste kwaliteit. De prijzen in de trouwringen configurator staan in lijn met de huidige goudprijs, hierdoor zal je nooit teveel betalen.

Heb je altijd al je eigen trouwring of sieraad willen ontwerpen? Met een goudsmid, diamantzetter, 3D tekenaar en 3D printers in ons eigen atelier werken wij graag samen om je eigen ontwerp te realiseren.

Wij maken het bestellen van jullie trouwringen online eenvoudig. Om 100% zeker te zijn van de juiste maat, bieden wij naast een gratis ringmaatstrip ook een gratis 3D dummy aan van je ontwerp zodat je van te voren je samengestelde ring kan passen, voordat je de bestelling plaatst. Na het samenstellen van jullie trouwringen in de configurator bieden wij de mogelijkheid om de ringen virtueel vanuit huis te passen met ons unieke concept: JewelSee3D. Wij sturen een foto van jouw ontwerp terug aan je eigen hand via e-mail of Whatsapp!

Wij hechten enorm veel waarde aan persoonlijke aandacht. Bruidsparen zowel in Nederland als in het buitenland vertrouwen ons om samen met hen het meest belangrijke sieraad van hun leven te creëren. Dit doen wij met alle liefde en hier zijn wij enorm trots op!

Basic Wedding Rings

We zijn een webshop en onze site is 24/7 bereikbaar om jouw trouwringen te configureren.

Klantenservice

I’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen….Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met me op te nemen.

We zijn er van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00  en 17:00 uur.

Eén reactie

  1. De mooiste ringen
    Zowel onze verlovingsring als trouwringen bij Basic Wedding Rings laten maken en heel erg blij mee! We zijn zeer vriendelijk geholpen, er werd goed meegedacht en de ontwerpen zijn helemaal onze smaak geworden. Echt een aanrader om hier je meest dierbare sieraden te laten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.