Bedrijfscategorie: Webshop

Pinkq

Al vanaf dat ik een potlood kan vasthouden teken ik. Later kwam daar ook verven, knippen, plakken en ontwerpen bij. Op heb ROC heb ik interieurstyling gestudeerd en daarna heb ik de opleiding Communicatie en Multimedia Design gevolgd. In het verleden maakte ik vaak illustraties, taarten en projecten voor vrienden en familie. Het is een soort tweede natuur, ik bekijk alles door een creatieve bril. Ik haal mijn inspiratie daarom ook uit alledaagse dingen, want die zijn vaak echt waardevol. Mijn creativiteit werkte aanstekelijk, want er begonnen steeds meer echte opdrachten binnen te stromen.

Lees verder »

Kristalpad voor pijnloos ontharen

JOUW BENEN ALTIJD LEKKER GLAD EN ZIJDE ZACHT

Het geheim van de Allure Kristalpad zit in het ultra-fijne kristalachtige ontwerp, ontwikkeld in Zwitserland. Nooit meer scheren, harsen of epileren! De Kristalpad is zacht genoeg om je huid niet te beschadigen en krachtig genoeg om de meest hardnekkige haren tot aan de wortel te verwijderen. Ontharen met de Kristalpad is pijnloos, gaat veel dieper dan een mesje en is 100% natuurlijk.

Lees verder »

Cupido Bridal Bruidsaccessoires

Cupido Bridal: de webshop voor bruidsaccessoires voor de aanstaande Bruid. Bij ons treft u alle accessoires aan om de Bruid aan te kleden, naast de trouwjurk.

Een kleine greep uit ons assortiment: lingerie (corset / torselet, slip / hipster / string), juwelen (collier / armband / oorbellen), bruidsschoenen, bruidssluiers, bruidstasjes, bruidsjurkhoezen, haaraccessoires, etc., etc..

Bezoek één van de Wedding Fair beurzen dit bruidsbeurzenseizoen (2020 – 2021) en ontvang minimaal 10% korting op ons gehele assortiment. Gebruik hiervoor de kortingscode van de flyer die in het tasje zit dat je ontvangt bij de registratie op de Wedding Fair beurs. Je wilt natuurlijk binnen je budget blijven en daar helpen wij je bij.

Op de Wedding Fair in Den Haag, Utrecht (voorjaar en najaar), Lisse en Amsterdam-Amstelveen gaan we iets heel speciaals doen: een bruidsschoenen-pas-service. Je mag dan schoenen passen en dan weet je exact welke bruidsschoenen je nog meer past in diezelfde maat. Maakt het bij het bestellen alleen maar makkelijker, toch?

Neem een kijkje in onze webshop: www.cupidobridal.nl

Lees verder »
weddingfair trouwbeurzen logo

WeddingFair Trouwbeurzen in heel Nl

WeddingFair Trouwbeurzen organiseert met veel plezier en passie Trouwbeurzen in heel Nederland

Mission Statement

Een live evenement bestaat geen 136 edities zonder innovatie.
Het houdt stand door zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden, altijd met het doel,
te inspireren, informeren en enthousiasmeren van de bezoekers.

Dat is het verhaal van WeddingFair

Met aanpassingsvermogen en uitbreiding hét platform voor herkenbare bruiloften,
wij wisselen de liefste wensen in voor de maakbare droom.

Zoals we doen vanaf 2004

Je bent van harte welkom op onze beurzen. De entree is altijd gratis.

Lees verder »