HelloFresh Maaltijdbox

HelloFresh Maaltijdbox

hellofresh maaltijdbox bij weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij HelloFresh,

Met HelloFresh wordt het leuk en makkelijk om een goede maaltijd te koken. Jij kiest wekelijks via de app of website 3, 4, 5 of 6 maaltijden en de maaltijdbox wordt thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. Met makkelijk te volgen recepten kook je in een handomdraai de lekkerste gerechten. Zo wordt het avondeten voor iedereen een moment om naar uit te kijken.

Hoe het werkt:

1. Kies jouw favoriete recepten

Kies jouw box en stel elke week uit vele recepten jouw menu samen. Omdat geen week hetzelfde is, kun je het aantal maaltijden en personen wekelijks aanpassen.

2. Ontvang jouw box

Krijg een box vol met de beste verse ingrediënten thuisbezorgd, op een moment dat jou uitkomt. Andere plannen? Dan zet je jouw box gemakkelijk op pauze.

3. Kook en geniet!

Met makkelijk te volgen recepten kook je in een handomdraai de lekkerste gerechten. Zo wordt het avondeten voor iedereen een moment om naar uit te kijken.

 

Bij ons moet je zijn voor

HelloFresh Maaltijdbox

Spaklerweg 50-52
Amsterdam 1114AE

Openingstijden 24/7

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.