Love-to.shop 24/7 Weddingshop

Oh - Hey you!

Welkom bij Love-to.shop weddingshop,

Bij Love-to.shop vind je de leukste trouwartikelen voor elk moment van jullie bruiloft. Het ideale startpunt voor de leukste herinneringen aan jouw bruiloft en die van je vrienden / vriendinnen. Leuke cadeau’s voor bruiden, bruidegoms en bruidspersoneel. Koop fantatastische sieraden voor jezelf of geef het cadeau.

Love to shop is de Trouwwinkel die talloze paren heeft geholpen bij het vinden van hun droombruiloft accessoires. Ons grote assortiment, onklopbare prijzen en memorabele service hebben ons geholpen om uit te groeien tot een van de drukste webshops voor bruidsparen en hun vriendengroep.
Geluk creëren is niet ons werk, het is onze passie.

FAQ

Je vind Love-to.shop op alle beurzen van WeddingFair. Wil je een speciaal product zien stuur dan even een mailtje zodat we je kunnen informeren of we het artikel kunnen meenemen

Iedereen kan shoppen voor zichzelf of voor de bruid en bruidegom, de vriendengroep en familieleden van het bruidspaar. De bride-tribe.

Wat je zelf goed kunt gebruiken of cadeau wilt geven. Kies voor bruidsaccessoires, style je outfit met fashjon accessoires. Sieraden, schoenen, tassen, cadeau’s voor dames, heren en kinderen!

Je kunt betalen met creditcard, i-deal of betaal achteraf. We leveren snel want alles op de site is op voorraad. We houden van no-nonsens afhandeling van op- of aanmerkingen

Bij ons moet je zijn voor

Love-to.shop 24/7 Weddingshop

Postbus 110
2200 AC Noordwijk

Openingstijden

24/7 Webshop

Eén reactie

  1. Heel blij!
    Schattig armbandje gekocht op een trouwbeurs van WeddingFair. Hij staat zo mooi bij m’n andere armbandjes en sluit super makkelijk! Goeie kwaliteit, voelt goed en heeft best wel wat gewicht. Kan niet wachten hier meer te gaan bestellen!! Echt een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.