Licor Amor

Oh - Hey you!

Welkom bij Licor Amor,

Licor Amor – vernoemd naar de Spaanse vertaling van het woord “liefde”. De mooiste emotie en onmisbaar in het leven van een mens. Enkele duizenden jaren geleden ontdekten de Spanjaarden dat goud invloed heeft op onze emotie, en in combinatie met Vanilla Planifolia (vanille), een zeer intens gevoel van liefde teweeg brengt. 

Toch ging dit recept verloren. In 2017 hebben wij bij opgravingen in Nerja (Spanje) de hand weten te leggen op dit verloren recept en opnieuw teruggebracht in deze fles. 

𝙇𝙄𝙀𝙁𝘿𝙀𝙎𝘿𝙍𝘼𝙉𝙆

Koud is hij het lekkerst!

Licor Amor is een zeer exclusieve vanille likeur met 23 karaat bladgoud, dus gelijk ook de meest exlusieve goudlikeur van Nederland, die met veel zorg is samengesteld.

Licor Amor is het ideale geschenk voor een bruiloft, het mooiste kado tijdens valentijn en een feestelijke verschijning tijdens de feestdagen.

Licor Amor

Webshop

Openingstijden

24/7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.