Marli Ruby | Bruidsboeket inlijsten

Marli Ruby | Bruidsboeket inlijsten

marli ruby floral art logo

Oh - Hey you!

Welkom bij Marli Ruby,

Je bruidsboeket laten inlijsten is een geweldige manier om een tastbare, blijvende herinnering én een mooi kunstwerk aan jouw grote dag over te houden! MARLI Ruby biedt de mogelijkheid om je bruidsboeket professioneel in te lijsten, precies zoals jij het mooi vindt.

Je kunt kiezen uit verschillende designs, lijstkleuren en formaten, perfect passend bij jouw boeket, de kleuren en de bloemen. En wist je dat wij ook de lijsten zelf maken? Dat biedt de mogelijkheid om ook een alternatief formaat te kiezen, helemaal aansluitend op jouw wensen.

Ook lijsten we corsages in, en is het mogelijk om je bruidsmeisjes te verrassen met een minilijstje met bloemen uit hun boeketjes ter herinnering aan hun speciale rol.

Wij zorgen ervoor dat jouw boeket wordt omgetoverd tot een prachtig kunstwerk om nog lang van te genieten!

Graag tot ziens,

Gerline

FAQ

Voor een optimaal resultaat is het het beste om je boeket direct de dag na je bruiloft bij ons te brengen (in Den Haag), op te laten halen door ons, of te versturen per gewone pakketpost. Hoe verser de bloemen gedroogd worden, hoe beter het gedroogde resultaat uitpakt.

Het totale proces vanaf het moment dat wij het boeket ontvangen duurt 8-14 weken in het laagseizoen en 8-20 weken in het hoogseizoen.

Bij ons moet je zijn voor

Marli Ruby | Bruidsboeket inlijsten

Krakeendstraat 21
Den Haag 2492NP

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.