Bode Lux | Dodge Ram Van Trouwvervoer

Bode Lux | Dodge Ram Van Trouwvervoer

dodge ram 1500 pickup trouwvervoer weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Ram 1500 Longhorn Trouwvervoer,

Een pick-up als trouwauto, en wat voor een!
Voor een originele en onvergetelijke indruk kom je met de witte Ram 1500 Longhorn comfortabel aan op de bruiloft, het first look moment of bij de diner- en feestzaal. De chromen afwerking geeft, in combinatie met de witte kleur, een passende uitstraling. Samen bespreken we alle wensen met betrekking tot de trouwauto. De auto verschijnt op de dag in topconditie en daar hoef je helemaal niets voor te doen. Dat wordt voor je geregeld. Er is tenslotte al zoveel waar je aan moet denken. Zo kunnen jullie genieten van deze bijzondere dag.

Wilt u ook in deze imposante trouwauto voor komen rijden? Contacteer ons en ontdek wat er voor u mogelijk is.

Even voorstellen:
Bode Lux; bezorger van een glimlach.
Bode Lux is ontstaan uit een combinatie van het verkrijgen van een droomauto en het realiseren van hobby naar werk. Met de witte Ram 1500 Longhorn wordt deze trots en passie met u gedeeld. De vele opties en de luxe uitstraling die deze uitvoering bezit, zorgt voor een unieke belevenis voor onze klanten. Ook u zult het direct merken, het bezorgt u spontaan die glimlach!

FAQ

De auto wordt altijd met chauffeur verhuurd

Van 1 uur tot een hele dag of zelfs langer.

Vanaf €249,- voor 1 uur
Vanaf €499,- voor 4 uur
Vanaf €699,- voor een dag
Dit is inclusief chauffeur. Maar vraag vooral naar een offerte op maat. Bode Lux helpt u graag uw persoonlijke wensen te realiseren.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bode Lux | Dodge Ram Van Trouwvervoer

Groen-blauwlaan 52
Zoetermeer 2718 JA

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8:30u tot 20:00u
Zaterdag van 8:30u tot 18:00u
Zondag van 11:00u tot 18:00u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here