Dodge Ram Trouwauto

Oh - Hey you!

Welkom bij Bode Lux Trouwvervoer,

Een pick-up als trouwauto, en wat voor een!

Wat is nu de ‘beste’ keuze? Welke trouwauto gaat op jullie trouwdag niet teleurstellen? Bode Lux biedt iets heel bijzonders met de meest veelzijdige en praktische trouwauto uit de branche! Vraag vrijblijvend een offerte aan laat al jullie wensen werkelijkheid worden!

Wij zijn Bode Lux, verhuurder van de witte Ram 1500 Longhorn én bezorger van een glimlach. We verhuren de trouwauto met chauffeur voor een onbezorgde trouwdag waarin we ons dienstbaar opstellen. Dit unieke en stoere exemplaar is de meest praktische uit de branche;

– We komen vrijwel overal met de 4×4 en 400pk 5,7liter HEMI V8 motor. Of dat nu op het strand, in het bos of in een weiland is, met de 4×4 wielaandrijving is heel veel mogelijk.

– We hebben een aantal praktische oplossingen die voor ieder bruidspaar van pas komen. Denk aan makkelijke instap, speciale plek van het bruidsboeket en beschikbaarheid van Eerste Hulp Bij Bruiloften kit!

– Dit unieke exemplaar beschikt over luxe, comfort én een zee van ruimte voor het bruidspaar en alle bagage.

Daarnaast bieden we gepersonaliseerde kentekenplaatjes, de cadeau-thuisbrengservice en de Newlyweds Ride aan. Kijk voor meer info en tarieven op onze website als je jezelf en jullie gasten een glimlach wilt laten bezorgen! Want dat lukt ons iedere keer weer 🙂

Tot snel!

Bode Lux

FAQ

Van 2 uur tot een hele dag of zelfs langer.

Vanaf €249,- voor 2 uur
Vanaf €439,- voor 4 uur
Vanaf €899,- voor een dag
Dit is inclusief chauffeur, maar zonder versieringen. Vraag vooral naar een offerte op maat en welke versieringen en leuke extra’s er mogelijk zijn. Bode Lux helpt u graag uw persoonlijke wensen te realiseren.

Deze unieke en stoere trouwauto is de meest veelzijdige en praktische trouwauto uit de branche:

– De auto komt vrijwel overal. Of dat nu op het strand, in het bos of in een weiland is, met de 4×4 wielaandrijving is heel veel mogelijk.
– Er zijn een aantal praktische oplossingen in de cabine verwerkt.
– Dit zeldzame exemplaar beschikt over luxe, comfort én een zee van ruimte voor het bruidspaar en alle bagage.
– In ieder seizoen inzetbaar

Dodge Ram Trouwauto

Groen-blauwlaan 52
Zoetermeer 2718 JA

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8:30u tot 20:00u
Zaterdag van 8:30u tot 18:00u
Zondag van 11:00u tot 18:00u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.