Bolderman Trouwauto ‘s

Bolderman Trouwauto ‘s

Oh - Hey you!

Welkom bij Bolderman Trouwauto,

Bolderman Trouwauto is een toonaangevende organisatie voor exclusieve trouwauto’s voor aanstaande bruidsparen. Bij ons vindt u klassieke trouwauto’s en trouwbussen.

Uw trouwdag is een van de meest bijzondere dagen van uw leven. Zo’n moment verdient een bijzondere klassieke trouwauto.
Bij Bolderman vindt u een uitgebreid assortiment klassieke trouwauto’s. Wat denkt u van onze schitterende Rolls Royce trouwauto? Onze Volkswagen Kever? U wilt graag een prachtige klassieke trouwauto of oldtimer trouwauto op uw trouwdag? Kies voor een klassieke trouwauto van Bolderman. Wij nodigen u graag uit om de in absolute nieuw staat verkerende klassieke trouwauto’s in het echt te komen bekijken.

Bolderman verhuurt een trouwauto maar een keer per dag, zodat hij op uw trouwdag royaal op tijd bij u aanwezig kan zijn en bij u blijft totdat u op het receptie-adres gebracht bent. Op deze manier kunt u al uw vervoer voor uw bruiloft met ons regelen. Een andere mogelijkheid die wij u kunnen bieden is gezellig met z’n allen in een oldtimerbus / touringcar. Daarnaast beschikken wij over diverse trouwauto volgwagens binnen ons netwerk.

Bolderman Trouwauto ‘s

Industrielaan 8, 3903 AB Veenendaal

Openingstijden

Voor meer informatie graag telefonisch contact opnemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.