Breeze Live Music

Breeze Live Music

Breeze live music bij WeddingFair

Oh - Hey you!

Welkom bij Breeze Live Music,

Breeze Live Music neemt u mee in een muzikale reis door de tijd met herkenbare en verrassende hits van vroeger tot nu gespeeld in eigen stijl!

Hits van onder andere The Beatles, Nancy Sinatra, Dolly Parton, Johnny Cash, Abba, Queen, Madonna tot aan Nirvana, Guns’n Roses, Cher, Britney Spears, Justin Bieber, Ed Sheeran en vele anderen. Een mix van diverse muziekstijlen als pop, jazz, country, swing, gipsy, blues, soul, reggae en mooie ballads.

Met het uitgebreide repertoire en de verschillende muziekstijlen is er voor iedereen, van jong tot oud, en voor elk event een passend muzikaal aanbod.
Van klein, intiem & loungy tot aan gezellig, swingend & dansbaar. Perfect voor onder andere tijdens het diner, taart & toost, receptie, borrel en/ of feest.

Daarnaast heeft Breeze Live Music speciaal voor de trouwceremonie een repertoire met daarin eigen versies van prachtige, verrassende en originele nummers die perfect passen bij jullie mooiste moment.

Breeze Live Music

Jan Prinsheem 49
Hillegom 2182ZA

Let's Breeze!

Voor een persoonlijke afspraak vul je s.v.p het contact formuliertje hiernaast in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.