Bedrijfscategorie: Muziek live

Superfuif Music & Entertainment

Best beoordeelde trouwleveranciers

“ Wat een topfeest”, Die DJ’s zijn cool”, Bedankt voor deze topavond”…
Dit horen wij vaak van onze tevreden klanten.

Superfuif Music & Entertainment staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Uw wensen staan voor ons centraal.
Superfuif adviseert en creëert. Wij denken graag mee in het gehele proces om het huwelijksfeest de mooiste dag van jullie leven te maken. Dit begint bij ons met een prettige kennismakingsgesprek op de zaak. Hier geven wij jullie al onze vertrouwen. Tot aan de grote dag hebben wij contact met de bruidsparen, de zogeheten “ puntjes op de i”.
Achteraf ontvangen wij altijd fijne beoordelingen en recensies. Kwaliteit staat bij ons bovenaan!

Lees verder »
Myrel Fleur Trouwambtenaar

Myrel Fleur Trouwambtenaar, Ceremoniespreker en Babs

????? ?????????????? ?????? ?????? ?? ??? ???????? ??? ?? ?????
Een trouwambtenaar kiezen is belangrijker dan je denkt! Trouwambtenaar Myrel Fleur laat jullie van tevoren inzien welke manier van vertellen zij heeft.
Mijn doel is om jullie de meest persoonlijke, ontspannen, energieke en verrassende ceremonie te bezorgen en waar je nog lang over na napraat! Met veel interactie en natuurlijk ook aandacht voor jullie gasten op de bruiloft. Een saaie trouwceremonie gaat het zéker niet worden.
Mijn naam is Myrel Fleur, trouwambtenaar en ceremoniespreker. Verhalen vertellen is wat ik het allerliefste doe! Dat doe ik als theatermaker, trainingsacteur en zangeres.

??? ?????? ?? ?????????????? ??? ??? ??????? ???? ??? ?????????
We beginnen met een inhoudelijk gesprek waarin we jullie verwachtingen, wensen en liefdesverhaal bespreken, natuurlijk ruim voor de huwelijksdatum Dan gaan we elkaar uiteraard beter leren kennen, wil ik alles te weten komen over jullie ‘lovestory’, ga ik me vervolgens helemaal in onderdompelen in jullie liefde zorg ik ervoor dat jullie tijdens de ceremonie alleen nog maar hoeven te genieten!

Oh, en “ja” zeggen natuurlijk

??? ?????? ????? ???? ?? ??????, ?????????? ?? ????????!
Een goed gevoel hebben bij de trouwambtenaar of ceremoniespreker is ontzettend belangrijk, want deze kan er op meerdere manieren voor zorgen dat jullie ceremonie onvergetelijk gaat worden…

Van tevoren bespreken we alle wensen en verwachtingen, zodat we daarin op 1 lijn liggen. Hebben jullie al helemaal bedacht hoe de dag en ceremonie eruit zouden moeten zien of willen jullie gebruik maken van mijn ideeën, creativiteit en ervaring?

Het is jullie dag, dus of er wel of geen interactie met de gasten is, belangrijke mensen een speciale rol toegewezen krijgen tijdens de ceremonie, er speciale rituelen aan bod komen of persoonlijke geloftes uitgesproken worden, dat is óók aan jullie.

?????? kan ik ook doen tijdens jullie ceremonie! Het is helemaal óke als je daar niks voor voelt.
Maar als een lied een speciale betekenis heeft en je wél enthousiast raakt van
Nieuwsgierig geraakt en uitvinden wat ik voor jullie kan betekenen?
Neem contact met me op en dan plannen we een gratis kennismakingsgesprek in!

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Myrel ♥

Lees verder »

Your Wedding Show

Your Wedding Show is speciaal voor u samengesteld om uw mooiste dag van uw leven op een fantastische manier af te sluiten.

Een stijlvolle aankleding, de juiste muziek, een professionele geluidsinstallatie eventueel aangevuld met een sfeervolle lichtshow zijn items die Your Wedding Show zal inzetten voor deze mooiste dag van uw leven.
Dankzij de ervaren DJ’s van Power Force Show Events, met meer dan 25 jaar ervaring, bent u verzekerd van een geweldig bruiloftsfeest.

Het is uw dag, vandaar dan ook hanteert Your Wedding Show een persoonlijke aanpak voor iedere bruiloft.
Bij iedere bruiloft welke wij mogen verzorgen gaat er namelijk een intakegesprek vooraf. Dit om goed inzichtelijk te maken wat jullie wensen zijn en hoe jullie het feest graag zouden zien.
Zo heeft u gelijk de mogelijkheid om kennis te maken met onze DJ’s welke op uw feest zullen draaien.

En is één gesprek niet genoeg?… dan spreken we gewoon nogmaals af. Immers staat het bruidspaar centraal bij Your Wedding Show!

Lees verder »

Guido Nobel Pianist & DJ

Stel: je organiseert een receptie of een informeel diner voor je vrienden, familie, of andere relaties. Zakelijk, verjaardag, jubileum, of voor jullie huwelijk.
Op de achtergrond klinkt relaxte, herkenbare livemuziek. Iedereen kan elkaar uitstekend verstaan en toch voegt het pianospel overduidelijk een extra dimensie toe aan de sfeer.

Jij en je gasten krijgen een ‘muzikale menukaart’ en degenen die het leuk vinden, vragen hiermee verzoeknummers aan bij de pianist.

Lees verder »