Mascha Gladdines | Zangeres en Muzikant

Mascha Gladdines | Zangeres en Muzikant

Mascha Gladdines muziekant bruiloft weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Mascha!

Mijn naam is Mascha Gladdines. Ik ben geboren op 20 juli 2000 en kom uit de regio Bergen op Zoom. Het maken en spelen van muziek is mijn grootste passie. Ik zing zowel Nederlands- als Engelstalige popmuziek waarbij ik mezelf begeleid op de piano. Wat ik stiekem dan ook het liefste doe is zingen in een intieme setting, maar… er een gezellige sfeer van maken ga ik zeker niet uit de weg!

”Muziek is wat mij kracht, energie, hoop en geluk geeft, wat ik het liefste doe en waar ik ‘s ochtends vrolijk voor uit mijn bed spring.”

FAQ

Ik heb een repertoire lijst, waaruit gekozen kan worden. Als er verzoeknummers zijn studeer ik deze in. Het is immers het mooiste dat de nummers een mooie en speciale betekenis hebben voor het bruidspaar.

Nee, ik neem mijn eigen set (piano en geluid) mee.

Afhankelijk van het aantal nummers en tijd maken we een offerte op maat.

Mascha Gladdines | Zangeres en Muzikant

Energieweg 32
Tholen 4691 SG

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen….Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met me op te nemen. Ik reageer zo snel mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.