Kimmy June | Zangeres Bruiloft

Oh - Hey you!

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk.
Daar hoort natuurlijk ook prachtige muziek bij. Zijn jullie al op het idee gekomen om doormiddel van live muziek jullie ceremonie, toost of openingsdans nog bijzonderder te maken? Mijn naam is Kimmy June en kan jullie daarbij helpen.

“Als zangeres voel ik me elke keer weer vereerd om deel uit te mogen maken van iemands mooiste dag. Op deze dag krijg je zoveel liefde en waardering. Het blijft bijzonder als ik iemand met mijn stem of mijn muziek kan raken. Dan besef je je weer waar je het allemaal voor doet!”

-Kimmy June 

JULLIE LIEDJE LIVE OP JULLIE DAG

Countrymuziek past perfect bij een huwelijk. De nummers geven een duidelijk verhaal weer, waar elk koppel zich in herkent. Het wordt vaak direct uit het hart en met veel gevoel geschreven. Kimmy June is met haar helder en krachtig stemgeluid in staat om bij elk nummer het juiste gevoel over te brengen.

JULLIE LIEDJE LIVE OP JULLIE DAG ❤

Ieder koppel heeft een nummer wat hen typeert, waar ze warme gevoelens van krijgen of wat mooie herinneringen oproept. Stel je voor dat dit specifieke nummer tijdens jullie huwelijksceremonie gespeeld wordt. Een betere aanvulling op de mooiste dag van jullie leven kun je je niet wensen. 

RECEPTIE, BORREL OF DINER? ❤

Na de ceremonie nog een aansluitende receptie of borrel? Samen met haar gitaar zorgt Kimmy June voor romantische achtergrondmuziek. Zo kunnen jullie tijdens het smullen van jullie heerlijke bruidstaart of diner genieten van een set vol met liefdesliedjes. 

MEER WETEN? ❤
Willen jullie meer informatie over bijvoorbeeld beschikbaarheid, prijzen of heb je een andere vraag. Neem gerust contact met me op en ik help jullie graag om jullie huwelijksdag nog specialer te maken.

FAQ

Tijdens de ceremonie kiezen de meeste bruidsparen voor drie nummers. Aan het begin, tijdens het tekenen en aan het einde om de ceremonie feestelijk af te sluiten. Van de drie nummers mogen jullie twee nummers zelf kiezen en de andere kan gekozen worden uit de “Kimmy June at your Wedding” playlist.

Op basis van het aantal nummers en tijd zal ik een passende offerte voor jullie maken.

Dat mogen jullie bepalen! Ik anticipeer en kan waar nodig het nummer verlengen of inkorten.

Kimmy June | Zangeres Bruiloft

Woeringenlaan 33
5144 CH Waalwijk

Openingstijden

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.