Naomi Vischer | Zangeres

Naomi Vischer | Zangeres

naomi vischer ceremonie zangeres bij weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Zangeres Naomi Vischer,

Naomi Vischer is de zangeres uit het Land van Maas en Waal voor jouw huwelijksceremonie, bruiloftsreceptie, feestavond of evenement. Of je nu op zoek bent naar iets kleins en kwetsbaars of uit wilt pakken met de grootste soul- en disconummers, als vocalist is Naomi Vischer van alle markten thuis.

De afgelopen 15 jaar heeft Naomi zich mogen ontwikkelen als zangeres in diverse bands. Sinds een paar jaar zingt zij ook mee in het televisiekoor ‘The Passion Choir’, georiënteerd op televisieproducties, zoals de Passion, Stralend Kerstfeest en Scrooge.

Met de nodige ervaring timmert zij als solist aan de weg en zingt ze op ceremonies, zoals bruiloften en andere partijen. De nummers die Naomi zingt variëren vanuit mijn eigen repertoire tot aan de leukste verzoekjes. Like a star, Perfect, Gravity, If I ain’t got you, Boogie Wonderland en Uptown Funk zijn een aantal van die titels die vaak aangevraagd en graag gezongen worden.

FAQ

Ja! Jullie ceremonie is niet compleet zonder jullie eigen keuze aan liedjes. Daarin denk ik ook graag mee, want de keuze tussen alles wat jullie graag luisteren kan soms overweldigend zijn.

Ik zing dan de gehele ceremonie, ongeacht de lengte ervan. Dit zijn vaak 3-5 nummers en ik bied de mogelijkheid om tijdens de inloop van jullie gasten te zingen. Daar betaal je 1 vast bedrag voor.

Bij mij moet je zijn voor

Naomi Vischer | Zangeres

Ticheldreef 68
Druten 6651 SH

Openingstijden

Op basis van beschikbaarheid
Van 6 april t/m 19 mei niet te boeken i.v.m. afwezigheid

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.