Bruiloft organiseren? Bulls Events is er voor jou!

Bruiloft organiseren? Bulls Events is er voor jou!

Oh - Hey you!

Welkom bij BullsEvents,

๐๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ฌ ๐„๐ฏ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ ๐ซ๐ข๐œ๐ก๐ญ ๐ณ๐ข๐œ๐ก ๐จ๐ฉ ๐๐ž ๐จ๐ซ๐ ๐š๐ง๐ข๐ฌ๐š๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐›๐ซ๐ฎ๐ข๐ฅ๐จ๐Ÿ๐ญ
Het organiseren van een bruiloft die is afgestemd op de wensen van de klant. Dรกt is onze passie. Of het nu gaat om een glamour wedding of een budget bruiloft wij herkennen jouw wensen als onze uitdaging. We gaan niets uit de weg om er samen met jou voor te zorgen dat het een bruiloft wordt om nooit meer te vergeten. Wij adviseren en assisteren je graag bij de organisatie van jouw trouwfeest.

Zitten jullie op een strak budget van vijfduizend euro en vraag je je af hoe je daar een prachtige bruiloft van kunt organiseren? Of wil je een strakke en efficiรซnte uitvoering van een vip-wedding door een betrouwbare partner? Geloof ons, het kan! Met jullie creativiteit en het stellen van prioriteiten kun je met elk budget een geweldige bruiloft organiseren. Een champagneboom met een sprankelende cava, sekt of alcoholvij is nรฉt zo feestelijk als het toasten met een fameuze champagne.

Denk hierbij aan een volledig verzorgd feest of onderdelen ervan. Daarnaast hebben we ook specials, neem daar gerust een kijkje en laat je verrassen. Bulls Events is centraal gevestigd in omgeving Utrecht en werkzaam door heel Nederland.

๐‡๐จ๐ž ๐จ๐ซ๐ ๐š๐ง๐ข๐ฌ๐ž๐ž๐ซ ๐ข๐ค ๐ž๐ž๐ง ๐ก๐ฎ๐ฐ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค
Je bruiloft organiseren is geweldig om te doen! Welke eerste stappen neem je naar jouw bruiloft? Waar moet je beginnen met het plannen? Wij volgen een helder stappenplan zodat je elk moment weet waar je staat en welke beslissing de volgende is op jouw route naar het organiseren van jouw bruiloft.

We stellen ons graag aan je voor:

Roy heeft jarenlange ervaring in de horeca en het organiseren van kleine en grote feesten en evenementen. Ook als militair heeft hij zijn strepen al verdiend. Hij weet wat hard werken is, heeft veel discipline en is flexibel. Een man die zijn tanden ergens in kan zetten.

Joyce is het creatieve brein. Denk hierbij aan de uitwerking en de uitvoering van entertainment, decoratie of andere belangrijke invullingen van jouw bruiloft. Ze ademt muziek en draagt graag bij aan een special tijdens een evenement. Ze heeft door haar jarenlange ervaring als uitvoerend artiest een groot netwerk opgebouwd, daardoor kan Bulls Events putten uit een zeer grote uiteenloop van entertainment. Voor haar kan het niet gek genoeg, zij zal het tot in de puntjes organiseren en uitwerken.

Specials

Deย champagne boom van BullsEventsย is een speciale toevoeging op uw feest, om de gasten op een bijzondere en sierlijke manier te ontvangen. De champagneboom bestaat uit een elegante houten boom waarin 50 champagneglazen gehangen kunnen worden.

Met deze speciale boom zorgt u voor een echte eyecatcher waar uw gasten zeker van onder de indruk zullen zijn. De boom straalt een feestelijke en chique sfeer uit en is een uitnodigende manier voor uw gasten om een glaasje bubbels te nuttigen.

Wij verhuren deย champagneboom inclusief glazen. Desgewenst kunt u meer danย 50 glazenย bestellen, en bent u vrij om zelf de inhoud van de glazen teย bepalen. Zo kunt u ervoor kiezen om de glazen te laten vullen met Champagne, Prosecco, Kir Royal, Classic champagne cocktail, Mimosa, French 75, Bellini of zelfs een heerlijk toetje is mogelijk. Hierin kunt u zich altijd laten adviseren.

Om het geheel er helemaal elegant uit te laten zien kunnen wij u ook voorzien van een hostess, zij/hij zal alles voor u verzorgen zodat u ongestoord van uw feest kan genieten.

Als je een feest houdt en je wilt meer dan alleen maar de standaard drankjes, en je wilt een extra flair geven aan je feest. Dan kun je gebruik maken van onze Special โ€œThe Bulls Cocktail Drive-Innโ€.

The Bulls Cocktail drive-inn is een rijdende bar waar zeer goed opgeleide bartenders uw cocktail bereiden. Zij zullen u door middel van hun kennis, kwaliteit en gedrevenheid zal zien en proeven dat u deze Special niet mag missen.

Wilt u nou een feest regelen en heeft u zin in meer interactie, dan zijn onze bartenders ook in te zetten om eenย workshopย te verzorgen. U zult uw eigen drankje bereiden, en voor u het weet staat u misschien wel met flessen te gooien.

Bruiloft organiseren? Bulls Events is er voor jou!

Prins Willem Alexanderplantsoen 31
3738 DJ Maartensdijk

Joyce 06 – 300 315 10
Roy 06 – 836 566 07

Eรฉn reactie

  1. Even een kort berichtje om jullie hartelijk te bedanken voor al het harde werk om van onze bruiloft de beste dag van ons leven te maken. Het zou niet mogelijk zijn geweest zonder jullie allemaal. Elk kleinste detail was perfect en (voor zover we weten ?) was er niet 1 klein probleempje !! Al onze gasten hadden een geweldige tijd en konden de organisatie niet genoeg prijzen. Het was zo mooi om te zien dat het allemaal zo mooi samenkwam op de dag – en dat komt allemaal door jullie – nogmaals heel erg bedankt! Beste wensen, Joyce + Bert! (de Wilsons) X”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here