Bedrijfscategorie: verhuur

Bruiloft organiseren? Bulls Events is er voor jou!

????? ?????? ????? ???? ?? ?? ??????????? ??? ???? ????????
Het organiseren van een bruiloft die is afgestemd op de wensen van de klant. Dát is onze passie. Of het nu gaat om een glamour wedding of een budget bruiloft wij herkennen jouw wensen als onze uitdaging. We gaan niets uit de weg om er samen met jou voor te zorgen dat het een bruiloft wordt om nooit meer te vergeten.
Wij adviseren en assisteren je graag bij de organisatie van jouw trouwfeest.

Zitten jullie op een strak budget van vijfduizend euro en vraag je je af hoe je daar een prachtige bruiloft van kunt organiseren? Of wil je een strakke en efficiënte uitvoering van een vip-wedding door een betrouwbare partner? Geloof ons, het kan! Met jullie creativiteit en het stellen van prioriteiten kun je met elk budget een geweldige bruiloft organiseren. Een champagneboom met een sprankelende cava, sekt of alcoholvij is nét zo feestelijk als het toasten met een fameuze champagne.

Denk hierbij aan een volledig verzorgd feest of onderdelen ervan. Daarnaast hebben we ook specials, neem daar gerust een kijkje en laat je verrassen. Bulls Events is centraal gevestigd in omgeving Utrecht en werkzaam door heel Nederland.

??? ?????????? ?? ??? ????????
Je bruiloft organiseren is geweldig om te doen! Welke eerste stappen neem je naar jouw bruiloft? Waar moet je beginnen met het plannen? Wij volgen een helder stappenplan zodat je elk moment weet waar je staat en welke beslissing de volgende is op jouw route naar het organiseren van jouw bruiloft.

We stellen ons graag aan je voor:
Roy heeft jarenlange ervaring in de horeca en het organiseren van kleine en grote feesten en evenementen. Ook als militair heeft hij zijn strepen al verdiend. Hij weet wat hard werken is, heeft veel discipline en is flexibel. Een man die zijn tanden ergens in kan zetten.
Joyce is het creatieve brein. Denk hierbij aan de uitwerking en de uitvoering van entertainment, decoratie of andere belangrijke invullingen van jouw bruiloft. Ze ademt muziek en draagt graag bij aan een special tijdens een evenement. Ze heeft door haar jarenlange ervaring als uitvoerend artiest een groot netwerk opgebouwd, daardoor kan Bulls Events putten uit een zeer grote uiteenloop van entertainment. Voor haar kan het niet gek genoeg, zij zal het tot in de puntjes organiseren en uitwerken.

Lees verder »
weddingfair trouwbeurzen logo

WeddingFair Trouwbeurzen in heel Nl

WeddingFair Trouwbeurzen organiseert met veel plezier en passie Trouwbeurzen in heel Nederland

Mission Statement

Een live evenement bestaat geen 136 edities zonder innovatie.
Het houdt stand door zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden, altijd met het doel,
te inspireren, informeren en enthousiasmeren van de bezoekers.

Dat is het verhaal van WeddingFair

Met aanpassingsvermogen en uitbreiding hét platform voor herkenbare bruiloften,
wij wisselen de liefste wensen in voor de maakbare droom.

Zoals we doen vanaf 2004

Je bent van harte welkom op onze beurzen. De entree is altijd gratis.

Lees verder »