Partyletter

Oh - Hey you!

Welkom bij Partyletter,

Bij het organiseren van jullie bruiloft wil je dat alles helemaal perfect is, dat snappen wij. Goede muziek en fijne hapjes & drankjes zijn absoluut belangrijk, maar met de lichtletters van Partyletter maak je jouw feest pas écht helemaal af.

Dat is geen loze belofte, want Maikel van der Vechte – eigenaar van Partyletter – kan het weten. Hij is al jaren actief in de evenementenbranche en zag daar regelmatig hoeveel extra sfeer lichtletters aan een feest geven. Hij besloot daarom Partyletter te beginnen én zijn eigen letters, cijfers en symbolen te ontwerpen. Alles met één doel: jouw feest laten shinen.

Al onze partyletters zijn 1 meter hoog en daardoor zijn het echte eyecatchers. Ook over het materiaal is goed nagedacht, want al onze lichtletters zijn gemaakt van staal, wit gepoedercoat en voorzien van warm witte ledverlichting. Doordat ze wind- en waterproof zijn, kun je ze zowel binnen als buiten te gebruiken.

FAQ

Al onze partyletters zijn uitgerust met waterdichte stekkers die je ook kunt doorlussen. Nu ben je dus maar 1 stopcontact nodig.

Ja! Onze letters kun je prima vervoeren in een gemiddelde auto. Door je achterbank in te klappen ontstaat er in de meeste gevallen voldoende ruimte. Dit kan natuurlijk wel per auto verschillen.

Bij ons moet je zijn voor

Partyletter

Grote Beukelaar 48
Heino 8141 BR

Openingstijden

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.