Ledters Lichtletter Verhuur

Oh - Hey you!

Welkom bij Ledters

Ledters staat klaar om jouw feest te laten stralen! Wij verhuren deze prachtige handgemaakte houten lichtletters en lichtcijfers! Verras een jarige met lichtcijfers of laat jouw boodschap of (product)naam uitblinken met onze mooie lichtletters!

Ben je op zoek naar van die prachtige lichtgevende letters of cijfers? Dan ben je bij Ledters aan het juiste adres!

Bruiloft lichtletters

Veel voorkomende keuzes zijn “LOVE”, “LIEFDE”, een “♥”, “JA”, “I DO”, “MR & MRS”, “MR & MR”, “MRS & MRS”, of jullie initialen met een hart in het midden. Uiteraard zijn alle combinaties mogelijk, dus laat je fantasie de vrije loop!

Dat straalt echt liefde uit! Deze prachtige LOVE lichtletters zijn een ware sfeermaker op je bruiloft! Gaaf voor naast de dansvloer of in de buitenplaats.

Lichtletters voor je bruiloft:

Ledters Lichtletter Verhuur

Klein Laar 1, 5268 KX Helvoirt

Openingstijden

Ma: 11:00 – 17:30
Di:   09:30 – 17:30
Wo: 09:30 – 17:30
Do:  09:30 – 17:30
Vr:   09:30 – 17:30
Za:   09:30 – 17:00
Zo:   gesloten
koopzondag 1e zondag van de maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.