Event Tent verhuur

Event Tent verhuur

event tent verhuur eventcamping bij weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Event Tent verhuur,

Huur bij ons een luxe stretchtent. Wij kunnen compleet voor jouw bruiloft of feest de aankleding / meubels / horeca verzorgen vraag naar de mogelijkheden!

De vraag naar een compleet pakket en één aanspreekpunt tijdens een bruiloft wordt steeds belangrijker. Van ceremonieplaats tot en met de catering en medewerkers voor de horeca oftewel we kunnen de gehele uitvoering van de bruiloft voor jou uit handen nemen.

Onze tenten zijn te koppelen en kunnen dus in elke afmeting worden geplaatst. De stretchtenten zijn brandvertragend en waterdicht.

Blijven jouw gasten slapen en zoek jij een eenvoudige maar stijlvolle tent? De Belltent heeft een prachtige vorm, veel ruimte en een relaxte sfeer. Ideaal voor stijlvol kamperen in de buitenlucht.

De bell tent heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. De unieke uitstraling spreekt veel mensen aan. Met de juist meubels en accessoires creëer je het echte glamping gevoel. De stijlvolle tent geeft jouw bruiloft een relaxte unieke sfeer. De tent heeft een ruime stahoogte en voelt daardoor ruimtelijk aan.

Event Tent verhuur

Wetterwille 9,
8401 GB Gorredijk

Wij plaaten de tenten door heel Nederland!

Meer info en bezichtigen?

Vul het contactformuliertje op deze pagina in. Je kunt een offerte aanvragen of een afspraak maken om de materialen live te bekijken. We nemen zsm contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.