PSOUND Bruiloft DJ Shows

Oh - Hey you!

Welkom bij PSOUND,

Psound is ontstaan door een grote passie voor muziek, licht & geluid. Wij zijn in 12 jaar uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in een groot aanbod aan drive-in shows voor huwelijksfeesten en thema shows. Psound is o.a. actief in regio Breda.en Roosendaal.

Bij Psound werken we met ervaren, professionele dj’s die gegarandeerd voor een  knalfeest zorgen. Wij bieden:

  • De juiste prijs-kwaliteitverhouding; wij bieden heldere all-in prijzen en leveren hoge kwaliteit.
  • Onvergetelijk feest; Door middel van een persoonlijk gesprek en een uitgebreide vragenlijst zetten wij uw wensen om in daden en creëren zo een onvergetelijk feest/evenement!
  • Ontzorgen; Psound werkt met professionele apparatuur en ervaren dj’s. Wij hebben altijd een back-up dj en reserve apparatuur achter de hand.
  • Breed repertoire; Wij bieden een ruim repertoire muziek voor onze live-sets, waardoor alle voetjes gegarandeerd van de vloer zullen gaan!
  • Professionele dj’s: Wij werken samen met professionele allround dj’s met jarenlange ervaring.
 

PSOUND Bruiloft DJ Shows

Spoorlaan 7
4872 XM Etten-leur

Info of Offerte

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.