Buitengewone Buurvrouw

Buitengewone Buurvrouw

buitengewone buurvouw trouwambtenaar christel bruidsbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij Buitengewone Buurvrouw Christel,

Ik maak graag een persoonlijke trouwceremonie voor jullie waarbij iedereen geniet, kan lachen, maar waar wellicht ook een traantje wordt weggepinkt. Zo wordt de trouwceremonie een onvergetelijk moment in jullie leven.

Kies je trouwambtenaar met je hart, want dat klopt altijd!

Nu komt het kiezen van jullie trouwambtenaar. En die keuze is reuze! Gaan jullie voor een trouwambtenaar van de gemeente? Of willen jullie een trouwambtenaar die creatief is, met jullie meedenkt en een persoonlijke speech maakt?

Mijn naam is Christel Arts de Buitengewone Buurvrouw en ik loop graag een stukje met jullie mee op dit pad in de rol van trouwambtenaar. Ik vind het belangrijk dat we met zijn drieën een klik hebben. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek zoeken we samen uit of die klik er van beide kanten is,…..en misschien word ik ook wel een klein beetje jullie buurvrouw!

Christel Arts

Buitengewone Buurvrouw

Ik woon in Groesbeek. Ik trouw bruidsparen in binnen- en buitenland.

Kennis maken?!

Jullie zijn geïnteresseerd? Leuk! Als eerste maken we (online) kennis om af te tasten of we bij elkaar passen.

Vul het formuliertje op deze pagina in en ik neem zsm contact met je op om een afspraak te plannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.