BY ILSE ELISA | weddingplanner

BY ILSE ELISA | weddingplanner

by ilse elisa weddingplanner trouwbeurs styling

Oh - Hey you!

Zorgeloos kunnen genieten van jouw trouwdag!

BY ILSE ELISA ondersteunt met de planning van jouw bruiloft en neemt de styling en aankleding compleet van je over zodat jij, mét je gasten, kunt genieten van jullie dag! Als weddingplanner sta ik vanaf het eerste tot het laatste moment voor jullie klaar (en daarna!).

Heb jij de planning helemaal onder controle en wil je júíst die controle loslaten op de trouwdag zelf? Dan sta ik je bij als ceremoniemeester en zorg ik ervoor dat de hele dag volgens planning verloopt en dat last-minute uitdagingen worden verholpen zonder dat je het door zal hebben!

Om je trouwdag helemaal compleet te maken kan ik de styling en aankleding ook compleet voor je uit handen nemen. Met de styling en verhuur wordt het volledig naar smaak gemaakt en werk ik bewust met terugkerende materialen om hergebruik te stimuleren.

with love,

FAQ

Voorop gesteld is elk bruidspaar anders! Iedereen verwacht en krijgt bij mij een andere, persoonlijke aanpak, maar centraal staat vooral dat ik aansluit waar jullie mij willen en nodig hebben. Daarom werk ik ook niet met vaste pakketprijzen maar kies ik echt voor die persoonlijke aanpak.

Bij mij moet je zijn voor

BY ILSE ELISA | weddingplanner

Groen van Prinstererlaan 10
Zwolle 8014BC

Informatie aanvragen

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen om een afspraak te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.