Cake Queen Bruidstaarten

Cake Queen Bruidstaarten

Oh - Hey you!

Welkom bij Cake Queen,

Op jullie mooiste dag mag natuurlijk een mooie, bijzondere en persoonlijke bruidstaart niet ontbreken. Cake Queen is gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten, cupcakes & sweettables.

Alles wordt door ons met veel passie en creativiteit ontworpen en bereid. Wat voor wensen jullie ook hebben, eigenlijk alles is mogelijk en niets is te gek! Wij zien geen problemen, maar juist uitdagingen.

Bij ons moet je zijn voor

  • Heerlijke biscuits zoals vanille, chocolade of een red velvet cake.
  • Luxe vullingen, zoals; frambozenbavarois, chocolade ganache en lemon curd.
  • Een afgesmeerde en beklede taart. Dit kan bijvoorbeeld met fondant of marsepein. Of denk eens aan opgespoten rozetten van een Italiaanse meringue botercrème. Ook een ‘seminaked’ cake met rood fruit kunnen wij jullie aanbevelen.
  • Goede versteviging in de stapeltaarten.
  • Decoratie zoals handgemaakte toppers, geboetseerde figuren, suikerbloemen of royal icing.
  • Er kan veel op maat gemaakt worden, dat vinden wij juist ontzettend leuk om te doen! In goed overleg komen we tot een totaalplaatje dat past bij jullie wensen.
  • Allergieën of speciale wensen, wij horen het graag.

Wat dachten jullie van heerlijke cupcakes met een rozet van Italiaanse meringue botercrème. Of een salty caramel crème. Cupcakes kunnen ook gevuld worden en bekleed met fondant of marsepein.

Macarons zijn zoete luchtige kussentjes gevuld met mooie romige vullingen, zoals een chocolade ganache of pistache crème. Of denk eens aan een lekkere frambozen vulling. Ze zijn in allerlei kleuren te verkrijgen en kunnen op diverse manieren gedecoreerd worden, bijvoorbeeld met jullie initialen.

Erg leuke aankleding voor de perfecte sweet table. Makkelijk uit de hand te eten en dus ook ideaal voor kinderen. Te verkrijgen in allerlei kleuren en met leuke decoratie, zoals bloemetjes of met vers fruit.

Met deze feestelijke taartjes maken jullie vele gasten blij. Ze zien er schattig uit en zijn ook nog eens heerlijk. Bekleed met fondant of marsepein, of naked zoals hier op de foto.

Ideaal als je niet zo van fondant of marsepein houdt. Je hebt dezelfde keuzes voor vullingen en biscuit als bij taart, maar dan in een leuk glaasje geserveerd. De keuze is reuze! Ook te krijgen in grotere glazen potjes, compleet met lepeltje.

Wie zegt dat lolly’s alleen voor kinderen zijn? Wij denken daar zeker anders over met deze heerlijke chocolade lolly’s of suikerlolly’s met gouden glitters. Of wat dacht je van meringue lolly’s?

Cake Queen Bruidstaarten

Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort

06 – 487 724 60

Openingstijden

Ma: 10:00 – 18:00
Di:  10:00 – 18:00
Wo: 10:00 – 18:00
Do: 10:00 – 18:00
Vr:  10:00 – 18:00
Za:   10:00 – 18:00
Zo:   gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.