Bedrijfscategorie: Bruidstaart

Hannies Bakery

Taart , taart en nog meer taart! Hannies Bakery kan het allemaal. Van bruidstaarten tot verjaardagstaarten.

Hannies Bakery is een patissier die gevestigd in Etten-Leur. Zij maakt taarten waar je ogen uitkijkt en je vingers bij likt. Een taart met bijpassende met cupcakes? Alles kan!

Lees verder »

Enjoy Cakes

Bruidstaart… precies zoals jullie het willen
Of het nu gaat om een klassiek of modern ontwerp? Met suikerdecoratie of echte bloemen? Voor 10 man of 250 man? Lactose- glutenvrij? Alle creaties zijn mogelijk.

Jullie perfecte bruidstaart: van idee tot ontwerp
Tijdens een persoonlijk gesprek wisselen we van gedachten over ontwerp en smaak van jullie bruidstaart. Jullie zijn daarvoor van harte welkom in onze taartenwinkel in Spijkenisse. De verfijning van het ontwerp en smaak is ons specialisme. Daarover maken we heldere afspraken. Het gaat erom dat jullie bruidstaart tot in de perfectie wordt geserveerd en volmaakt is. Niets is daarbij te gek. Ook niet als jullie naast de bruidstaart andere lekkernijen willen voorschotelen, zoals een cupcaketoren, een macarontoren of volledig verzorgde sweettables.

Bruidstaarten in regio Den Haag, Rotterdam en Voorne-Putten
We verzorgen bruidstaarten in heel de Randstad. Vooral regio Rotterdam, Delft, Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Dordrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Gouda, Capelle, Nissewaard (Spijkenisse en Bernisse), Hellevoetsluis, Brielle, Hoogvliet, Rhoon en Poortugaal.

Kwaliteit gegarandeerd
Enjoy-Cakes werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en verse ingrediënten. En natuurlijk is jullie bruidstaart op het gewenste moment klaar. Maak van jullie bruidstaart een ‘onvergetelijke kers’ op jullie bruiloft. Bel of mail ons gerust voor een afspraak.

Lees verder »

Floury Hands

In 2015 begon ik Floury Hands als mijn passie, sinds 2017 is mijn bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Ik voel me heel gelukkig hiermee in staat te zijn vorm te geven aan mijn dromen door het creëren van bijzondere taarten, macarons, koekjes en meer. Voor mij is het erg belangrijk dat alles wat ik maak vers en huisgemaakt is. Geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen, geen taartmixen. Alles wat ik nodig heb om heerlijke zachte taarten te maken: eieren, boter, suiker en bloem.

Mijn naam is Erika, ik ben een zelfopgeleide bakker uit Hongarije. Ik woon nu zes jaar in Nederland met mijn man, muzikant en liefhebber van taarten die mij geweldig ondersteunt, en onze ondeugende twee jaar oude zoon. Ons leven verveelt ons nooit, we houden ervan actief te zijn en de extra stappen te zetten voor het vervullen van onze droom:

Het creëren van geluk langs verschillende wegen.

Lees verder »

La Dent Sucrée

My Name is Erseline, but my friends call me Ersy.

I was born and raised on the beautiful island of Aruba.

I love baking and designing cakes. My greatest example and inspiration in developing my skills in this area is my father.

He is truly a master baker, whose expertise spans all types of breads and traditional Caribbean confectioneries. His signature “sweet breads” are legendary on the island.

Armed with my dad’s passion and insights, I set out to deepen my knowledge as a professional baker. I obtained my diploma in confectionery & culinary arts in 2016.

My skills in the kitchen have also been recognized. I’ve earning top marks at Dutch regional and national confectionery competitions, including 1st place.

“La Dent Sucrée” specializes in cakes and desserts for your memorable moments and celebrations.

We aim to make the the perfect pastries for your wedding, anniversary, birthday, baby shower celebrations and “sweet table” at social gatherings and professional events.

We cater to private individuals as well as corporate clients.

Let us satisfy your sweet tooth!

Lees verder »

Oui! Patisserie Bruidsgebak

Oui! Patisserie is een patisserie dat productie maakt voor restaurants, catering en particulieren.
Desserts, petitfour, bonbons, macarons, eclairs en gelegenheidstaarten om maar een voorbeeld te geven.
Heeft u een speciale wens of een vraag, neemt u dan gerust contact op.

Lees verder »

Tante Plomm

Trouwen, samen zijn, feesten…
De ruimte is vol gezelligheid. De hele dag is al zo fijn. Alle familie en vrienden om je heen. Zou dat wel goed gegaan zijn met die taart? Gelukkig daar staat hij. Aan de slag, het mes moet erin. Want daarmee begint het feest pas goed. Iedereen heeft zijn drankje en stuk taart. Proost op het bruidspaar. En dan wordt het stil. Eventjes genieten…..

Lees verder »
georgies cakes bij weddingfair trouwbeurs

Georgies Cakes

Gefeliciteerd met jullie voornemen om te gaan trouwen!

Er valt enorm veel te regelen en ook daarbij hoort een heerlijke maar ook mooie, bijzondere en natuurlijk persoonlijke taart. Al uw wensen wil ik graag met u beide bespreken tijdens een proeverij. Onder het genot van een kopje koffie, thee of iets fris, worden diverse soorten cake en luchtige biscuit geserveerd die u zelf kunt combineren met verschillende vullingen. Vervolgens worden de mogelijkheden voor het uiterlijk van de taart ook nog uitgebreid besproken.

Lees verder »