Zoete Kunst | Patissier

Oh - Hey you!

Welkom bij Zoete Kunst,

Zoete Kunst maakt unieke en heerlijke bruidstaarten voor jouw feest. Een taart van Zoete Kunst is een kunstwerkje, speciaal voor jullie gemaakt en ontworpen om de bruiloft (groot of klein) onvergetelijk te maken.

Bij jullie bruiloft hoort uiteraard een unieke bruidstaart, speciaal voor jullie gemaakt en ontworpen, geheel naar jullie wens en smaak. Voor een bruidstaart is het mogelijk eerst ‘op de koffie’ te komen bij Zoete Kunst.Zoete Kunst verzorgt voor deze proeverij taartjes met verschillende smaken, zodat jullie precies weten welke smaak het beste past bij jullie bruidstaart.

Ook zullen we tijdens deze proeverij het ontwerp van de taart bespreken, om zo samen te komen tot een unieke bruidstaart voor jullie mooiste dag.

Zoete Kunst kan ook een GLUTENVRIJE of een LACTOSEVRIJE taart voor u verzorgen. Ook een VEGAN taart behoort tot de mogelijkheden !!

Zoete Kunst | Patissier

Hoefberg 8
5242 JA Rosmalen

Afspraak of informatie

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.