Sprinkles Bruidstaarten

Sprinkles Bruidstaarten

sprinkles bruidstaarten bij weddingfair

Oh - Hey you!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Bij Sprinkles taarten ben je op de juiste plek voor de lekkerste en meest unieke bruidstaarten

Bij een mooie dag vol met liefde voor elkaar kan een proost moment niet ontbreken.

Samen met al jullie dierbaren het glas heffen om het net gegeven ja-woord te vieren hoort natuurlijk bij een bruiloft. Een mooie speech, een lach en een traan. En daarna lekker snoepen van de taart of sweettable.

De mogelijkheden voor jullie bruiloft zijn bijna eindeloos. Of jullie nu een taart, sweettable of een combinatie willen neerzetten voor jullie gasten; het kan allemaal.

Elke bruidstaart en sweettable is uniek en toegespitst op jullie wensen. Zowel op smaak als op decoratie. Bij Sprinkles vind je geen standaard, tien in een dozijn taarten. Maar wel taarten die jullie persoonlijkheden laten zien.

Proeverij

Voor een bruidstaart mogen jullie een proeverij komen doen, tijdens een consult van ongeveer 1 uur bespreken we alles over jullie bruiloft terwijl jullie 3 smaken taart proeven. De kosten voor een consult zijn €25. Daarna kunnen jullie er gerust op zijn dat dit element is geregeld voor de grote dag. Geen omkijken meer naar.

Kom je snel langs? Je bent van harte welkom. Liefs, Nicky

FAQ

Wij maken taarten in alle lekkere smaken met botercrème

Ja! Alle taarten zijn custom made. Heb je een kleur of een thema? Wij zirgen er oor dat de bruidstaart past in jouw plaatje.

Dat vinden wij Top om te maken. In de stijl van de taart maken we ook cupcakes en koekjes. Met een sweet tabel kun je ook makkelijk extra smaken toevoegen

Zeker weten! We nemen de tijd en tijdens een persoonlijke afspraak bespreken we alle details en mogen jullie verschillende smaken proeven.

Bij ons moet je zijn voor

Sprinkles Bruidstaarten

Middachtenstraat 69

4834 PB Breda

Info en proeverij

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.