Ciel Flora | Duurzame Bruidsmode

Oh - Hey you!

Welkom bij Ciel Flora,

We willen graag iets speciaals dragen op onze bruiloft! Maar heel eerlijk, een trouwjurk kopen waar meters stof in verwerkt wordt, om maar één dag te dragen? Niet echt duurzaam, maar toch willen en doen we het! Precies om deze reden bestaat Ciel Flora. Wij zorgen ervoor dat je een verantwoorde keuze kan maken.

Ciel Flora heeft een unieke collectie authentieke vintage trouwjurken en verschillende duurzaam geproduceerde nieuwe collecties, waarmee je altijd een statement maakt op je bruiloft. Je kiest gegarandeerd voor een eco-vriendelijke en op ethisch verantwoorde wijze geproduceerde bruidsjurk!

En nee, …duurzaam betekent niet duurder, doffer of saaier, maar comfortabeler, ademend, soepelvallend en Uniek!

Herken jij je in het volgende: Je wilt wel de bruid zijn, maar geen ‘over-de-top’ bruidsjurk dragen? Krijg je alleen al de kriebels bij de gedachte aan een hoepel, een strak corset of synthetische stoffen? De standaard bruidwinkel past niet bij jou; te onpersoonlijk, te groot of teveel van hetzelfde wit in de rekken. Je hoeft niet te trouwen in een bekende designer jurk waar genoeg andere bruiden in hetzelfde seizoen in trouwen, maar durft te gaan voor een unieke trouwjurk van een van de prachtige nieuwe duurzame merken. Of misschien sta je wel open voor de meest duurzame keuze, een authentieke vintage trouwjurk.

Alles wat aangeboden wordt bij Ciel Flora is bewust uitgekozen door eigenaresse Cecile, waarbij zeer nauw gelet wordt op de materialen, een ethologisch verantwoord productie- en distributieproces en een zo’n laag mogelijke impact hiervan op het milieu.

Iedereen heeft een verhaal. Mooi, ontroerend, grappig, spannend en alles ertussenin. Zowel de ‘eerlijke en natuurlijke’ nieuwe bruidsjurken als de authentieke Vintage trouwjurken hebben een verhaal. Samen zoeken we er eentje die écht bij jou past. Die je laat stralen op de punten waar je trots op bent en kracht geeft op de plekken die je minder graag ziet. En op de dag dat jij een van deze jurken draagt, ben je ook nog eens lief voor de wereld.

Onze gespecialiseerde coupeuse zorgt ervoor dat de jurk waar jij verliefd op geworden bent, net zo mooi zit als jij bent. Want mooi, dat ben je. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de wereld.

Bewonder zowel de nieuwe als de vintage jurken in de prachtige boetiek in Heeze.

Kom je ook?

FAQ

Daar helpen wij je graag mee! We hebben genoeg materialen, accessoiresidee:en en kennis om hiervan een succes te maken.

Dat is sterk afhankelijk van de exclusiviteit van de jurk en hoeveel we eraan moeten aanpassen. Meestal kunnen we dat tussen € 700 en € 1300 euro realiseren

We hebben de beschikking over de maten 36 tot en met 48 om te passen!

Ciel Flora | Duurzame Bruidsmode

Jan Deckerstraat 25
5591 HN Heeze

Openingstijden

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.