Cin om te trouwen | Babs

Cin om te trouwen | Babs

cin om te trouwen babs weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Cin om te trouwen,

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Geen zin in een standaard ceremonie met langdradige teksten over de historie van het pand, zonder humor of persoonlijke twist? Geen zorgen, want hier ben ik! Ik ben Cindy en hopelijk jullie toekomstige BABS!

Als BABS maak ik graag het verschil op één van de meeste bijzondere momenten in het leven van jullie als bruidspaar. Mijn doel is om jullie met mijn woorden een geweldige en onvergetelijke huwelijksceremonie te laten ervaren.

Jullie mooiste, ontroerendste, grappigste en leukste momenten vat ik samen tot een persoonlijke speech, waar de lach centraal staat. Jullie verhaal zal ik met veel aandacht voor details, de gasten en jullie zelf op een enthousiaste en humoristische manier vertellen. Het moment waarop je JA zegt tegen de rest van je leven, moet gewoon goed en onvergetelijk zijn!

Ik heb Cin om te trouwen. Althans, ik heb Cin om júllie te trouwen!

Welke diensten bied je aan?

Cin om te trouwen | Babs

1461JP Zuidoostbeemster

Kennismaken?

Vul het contactformuliertje op deze pagina in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakings-gesprek.

Eén reactie

  1. “Wat een super BABS is Cindy! Het intake gesprek ging zo gezellig en vanzelf, het voelde al meteen heel vertrouwd. Cindy kwam met originele vragen waardoor ze ons met een mooi en grappig verhaal trouwde. We hadden wel uren naar haar kunnen luisteren. Een BABS dus om nooit meer te vergeten!”

    cin om te trouwen babs weddingfair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.