Cocky Drost | Babs

Oh - Hey you!

Heb jij trouwplannen en ben je op zoek naar een leuke trouwambtenaar? Dan is het misschien een leuk idee om je door Cocky te laten trouwen!

Cocky is trouwambtenaar bij de gemeente Veenendaal, maar is ook op andere plaatsen in Nederland in te huren. Je moet dan bij de gemeente waarin je je huwelijk sluit aangeven dat je een externe ambtenaar vraagt. De gemeente vertelt je dan verder wat de mogelijkheden zijn. 

‘Wat ik het allerbelangrijkste vind, is dat jullie ja-woord een heel bijzonder moment voor jullie samen wordt, dat je viert met mensen van wie je houdt. 
Een paar weken voor de bruiloft ontmoeten we elkaar, bespreken we alle ins en outs, en maken jullie je wensen kenbaar maken. En natuurlijk ben ik heel benieuwd naar jullie ‘lovestory’.

En oh ja: meestal vraag ik ook aan jullie vrienden of ze nog wat leuke details over jullie weten te vertellen! ;-)’  

Cocky Drost | Babs

Vanuit Rhenen ben ik jouw trouwambtenaar i heel Nederland

Info of boeking

Ik hoor graag van je!

Vul het formuliertje op deze pagina in en ik neem zsm contact met jullie op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.