Compagne bruidsmode

Oh - Hey you!

Welkom bij Compagne bruidsmode,

onze bruidszaak “Compagne Bruidsmode in Hardenberg” bestond in 2016 al 90 jaar! Sinds 2012 hebben wij, Jannie Nijboer en Cécile Compagne, de zaak overgenomen. Met ons zeer ervaren team met twee gepassioneerde verkoopstylistes Nies Lenters en Patricia Sickman en onze zeer gespecialiseerde coupeuses Monique Lamberink en Christien Heerkes zullen wij er alles aan doen om van het uitzoeken van jouw droomjurk tot het dragen van jouw jurk op dé dag een ultieme ervaring te maken. De liefde voor dit vak is bij ons allemaal erg groot, bij ons ben je in goede handen! Bij ons vind je zeer zeker jouw droom trouwjurk!

Het komen passen van een trouwjurk is het allerbelangrijkst. Geen vrouwenlichaam is gelijk, en ieder merk zit anders. Een trouwjurk is maatwerk. En daarom moet je de jurken op jouw lichaam zien. Dus maak vrijblijvend een afspraak, voel je welkom en ervaar ons! Wij zorgen dat jouw zoektocht naar dé jurk een echt feestje wordt! En hier stopt het niet. Als jouw jurk is besteld kom je ongeveer 12 tot 14 weken voorafgaand aan de bruiloft nog zeker 2 of 3 keer “afpassen”. Dan wordt de jurk in ons atelier door een van onze coupeuses geheel op jouw lichaam vermaakt. En als de jurk dan helemaal klaar is wordt deze gestreken en hangt jouw jurk klaar voor gebruik. Je mag zelf bepalen wanneer je je jurk komt ophalen. Wil je m al een weekje thuis hebben hangen? Of toch maar liever zo lang mogelijk, veilig van alle nieuwsgierige ogen, bij ons?

Compagne bruidsmode

Voorstraat 45
7772AB Hardenberg

Openingstijden

Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo 09.00-17.00
Do 09.00-21.00
Vr 09.00-17.00
Za 09.00-17.00

Eén reactie

  1. Geweldige ervaring!
    Jannie was geweldig! Ze probeerde me nooit te verkopen en ze luisterde naar iedereen die ik meebracht, maar ze luisterde vooral naar wat ik wilde. De eerste jurk die ze voor me pakte, was de jurk waar ik ja op zei en ze leek net zo enthousiast als ik. Ik beveel Compagne Bruidsmode van harte aan!

    compagne bruidsmode review trouwjurk weddingfair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.