Dani van Toll Bruidsmode

Dani van Toll Bruidsmode

Oh - Hey you!

Welkom bij Dani van Toll,

Het uitzoeken van je bruidsjurk is één van de grote hoogtepunten voor je trouwdag. Jouw droomjurk maakt je niet alleen mooi van buiten, maar geeft je ook een super goed gevoel van binnen.

Bij Dani van Toll Bruidsmode zijn de jurken niet alleen super mooi, maar ook super goedkoop. Zo starten onze prijzen al bij €295,- en zijn onze duurste jurken slechts €1195,-. In onze winkel vind je de nieuwste bruidsjurken uit recente collecties in diverse stijlen, maar dan voor de laagste prijs!

Voor het uitzoeken van jouw bruidsjurk kun je 7 dagen per week bij ons terecht. Wij werken op afspraak zodat wij je alle hulp en aandacht kunnen bieden die jij nodig hebt bij het vinden van jouw droomjurk. Zodra je een afspraak maakt reserveren wij een paskamer voor je en zorgen wij er voor dat er een ervaren adviseuse voor je klaar staat.

Bij ons moet je zijn voor

Dani van Toll Bruidsmode

Breed 4, 1621 KB Hoorn

en

De Diagonaal 191, 1315XM Almere

Openingstijden

Ma: 10:00 – 17:00
Di:   10:00 – 17:00
Wo: 10:00 – 17:00
Do:  10:00 – 20:00
Vr:   10:00 – 17:00
Za:   10:00 – 17:00
Zo:   11:00 – 16:00

2 reacties

  1. Eindelijk mocht ik mijn prachtige jurk aan.3 x werd scheepsrecht!Zat de hele dag als gegoten en voelde mij er heel prettig in!
    Mooie reacties gekregen op mijn jurk. Kortom een blije bruid ook de bruidegom was zeer verrast!

  2. Super ervaring gehad, iedereen is heel behulpzaam, prijzen zijn duidelijk en ze helpen je om echt onder je budget te blijven. Ze nemen je mee door de winkel zodat je kan zien wat er allemaal is en je kan zelf de jurken kiezen die je wilt passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.