De Bruidsmarkt

De Bruidsmarkt

Oh - Hey you!

Welkom bij De Bruidsmarkt,

Het ontstaan van De Bruidsmarkt is altijd een droom voor mij geweest.

Wat vroeger begon in een klein kamertje, om voor kleine prijsjes mensen met een kleine portemonnee blij te kunnen maken, is uitgegroeid tot een wat groter “kamertje” waar je nog steeds voor een kleine prijs een prachtige trouwjurk kunt komen aanschaffen!

Mijn hart ligt al 20 jaar in de bruidsmode.
Ben je benieuwd geworden naar de rest van het verhaal? Kom gezellig naar mijn winkel en dan vertel ik het in geur en kleur.

FAQ

Ik heb mijn leveranciers uitgezocht op hun kwaliteit, stijl en op het feit dat ik geen regels meekrijg over wat mijn consumentenprijs zou moeten zijn.

De Bruidsmarkt kan jou als bruid een totaalplaatje bieden!
Dat houd in, schoenen, lingerie, sluiers iets leuks voor in het haar, bandjes om de middel, kettinkjes, armbandjes etc.! Verzin het en wij hebben het en anders regelen we het *knipoog*.

De meeste jurken gaan direct uit voorraad met je mee. Moet de jurk besteld worden, zal hier een maximale levertijd aan vast zitten van 4 maanden.

Mocht je ineens niet meer zo zeker er van zijn of je de goede keuze wel hebt gemaakt, mag je binnen 14 dagen je bruidsjurk ruilen.

Bij ons moet je zijn voor

De Bruidsmarkt

Jonge Arnoldusstraat 88, 1501 VW
Zaandam

Openingstijden

Elke dag mogelijk om een afspraak in te plannen!
(ook avonds)
Let op: Alleen op afspraak!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here