De Bruidsmarkt Bruidsmode

Oh - Hey you!

Welkom bij De Bruidsmarkt,

Het ontstaan van De Bruidsmarkt is altijd een droom voor mij geweest.

Wat vroeger begon in een klein kamertje, om voor kleine prijsjes mensen met een kleine portemonnee blij te kunnen maken, is uitgegroeid tot een wat groter “kamertje” waar je nog steeds voor een kleine prijs een prachtige trouwjurk kunt komen aanschaffen!

Mijn hart ligt al 20 jaar in de bruidsmode.
Ben je benieuwd geworden naar de rest van het verhaal? Kom gezellig naar mijn winkel en dan vertel ik het in geur en kleur.

FAQ

Ik heb mijn leveranciers uitgezocht op hun kwaliteit, stijl en op het feit dat ik geen regels meekrijg over wat mijn consumentenprijs zou moeten zijn.

De Bruidsmarkt kan jou als bruid een totaalplaatje bieden!
Dat houd in, schoenen, lingerie, sluiers iets leuks voor in het haar, bandjes om de middel, kettinkjes, armbandjes etc.! Verzin het en wij hebben het en anders regelen we het *knipoog*.

De meeste jurken gaan direct uit voorraad met je mee. Moet de jurk besteld worden, zal hier een maximale levertijd aan vast zitten van 4 maanden.

Mocht je ineens niet meer zo zeker er van zijn of je de goede keuze wel hebt gemaakt, mag je binnen 14 dagen je bruidsjurk ruilen.

Bij ons moet je zijn voor

De Bruidsmarkt Bruidsmode

Jonge Arnoldusstraat 88, 1501 VW
Zaandam

Openingstijden

Elke dag mogelijk om een afspraak in te plannen!
(ook avonds)
Let op: Alleen op afspraak!

2 reacties

  1. Leuk!
    Schattige knusse winkel en wat een enorme lieve vrouw die Sytske. Groot assortiment en ook nog goed betaalbaar!! Heb een hele mooie trouwjurk kunnen kopen hiero, bedankt!

  2. Ik vond de bruidsmarkt online via de website van wedding fair. Sytske zorgde ervoor dat ik me speciaal voelde en om me gaf in plaats van alleen maar te proberen me een jurk te verkopen zoals andere verkopers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.