De Markante Trouwambtenaar

De Markante Trouwambtenaar

de markante trouwambtenaar johann trouwen in tilburg weddingfair

Oh - Hey you!

Wat een mooie dag gaan jullie beleven! Maar hoe richt je die in? Met wie deel je dit bijzondere moment?
Ook belangrijk is; Wie gaat jullie het Ja-woord laten geven na een uitbundige, vrolijke, grappige en misschien een traantje-wegpinkende speech? Misschien willen jullie een speciale ceremonie met een bepaald thema. Sprookjesachting of theatraal. Ik met mijn theaterachtergrond kan jullie hierbij helpen en jullie love story naar jullie wensen delen met jullie gasten.

De markante trouwambtenaar is een beëdigd, zelfstandige BABS/ceremoniespreker, die met jullie mee zal leven en betrokken raakt met jullie verhaal. Een persoon die jullie kan verrassen, jullie liefde goed kan begrijpen en er graag met jullie over praat. Een trouwambtenaar die een bijdrage zal leveren om van DE DAG een memorabele dag zal maken.

Zoeken jullie een (zelfstandig) trouwambtenaar met een flinke dosis Brabantse gezelligheid, die enthousiast en liefdevol is en beschikt over een geest die eeuwig jong blijft? Die een ceremonie in Duits of Engels kan vertellen?

Dan ben je bij mij aan juiste adres!

De Markante Trouwambtenaar

Kwendelhof 182, 5044 EH Tilburg
Ik verzorg huwelijken en ceremonies in Nederland en ga ook met je mee naar het buitenland.

Vertel me jouw wensen..

Ik maak graag samen met jullie een trouwceremonie op maat! Vul het formuliertje op deze pagina in dan neem ik contact op om alle mogelijkheden te bespreken. We komen overal uit en maken van jullie dag een herinnering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.