De Weddingmeesters

De Weddingmeesters

de weddingmeesters bruiloft dj bij weddingfair trouwbeurs

Oh - Hey you!

Met de Weddingmeesters kiezen jullie voor ervaren DJ’s met 100% dansgarantie. De mooiste drive-in shows die je zelf kan samenstellen met de beste apparatuur. Bekijk, ontdek en ervaar de verschillende mogelijkheden. Spectaculaire extra’s zoals een verlichte dansvloer, lasershow en saxofonist zijn allemaal mogelijk voor een geslaagd feest of event.

Samen, met volle passie, organiseren wij de mooiste feesten waarbij jullie terug kunnen kijken op een onvergetelijk feest en een mooie herinnering!

Aangevuld met één van onze unieke en op maat gemaakte drive-in shows? Of het nu gaat om een bruiloft DJ of een DJ voor een personeelsfeest, verjaardagsfeest of netwerkbijeenkomst, met de Weddingmeesters huur je voor elke gelegenheid de juiste DJ met de mooiste shows! Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een no-nonsense bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van licht- en geluidstechniek. Wij verzorgen verschillende drive-in shows, en faciliteren de beste DJ’s!

De Weddingmeesters

William Wierckx
Hoefijzer 77
4613 GX Bergen op Zoom

Openingstijden

maandag          09:00–18:00
dinsdag             09:00–18:00
woensdag         09:00–18:00
donderdag       09:00–18:00
vrijdag               09:00–18:00
zaterdag            09:00–17:00
zondag               Gesloten

Eén reactie

  1. Onze feestavond is mede dankzij DJ Wiliam een topavond geworden. Het gesprek met hem maanden voor onze bruiloft was al heel prettig, hij kwam zelf met goede voorstellen wat we het beste konden doen op onze feestlocatie.
    Fantastische muziek, mooie lichteffecten, iedereen heeft super genoten, de sfeer zat er gelijk goed in. Van openingsdans tot de laatste dans, het was een groot feest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.