Debby Trouwt | Trouwambtenaar

Debby Trouwt | Trouwambtenaar

Oh - Hey you!

” Jullie trouwceremonie helemaal op maat,
persoonlijk en perfect georganiseerd!”

Welkom bij Debby Trouwt,

Jullie zijn je aan het oriënteren op een van de mooiste dagen van je leven… jullie trouwdag! En wat komt daar veel bij kijken!
Een jurk, het pak, de gasten, een locatie, je getuigen, de ringen, teveel om op te noemen.

En ja, je mag ook kiezen welke trouwambtenaar die heel belangrijke vraag aan jullie gaat stellen:
“Neem jij tot je echtgenote…..” En hoe doe je dat? Ik heb daar veel ideeën voor… Ik help je er graag bij

Mijn werkwijze:
Een trouwceremonie maken kost tijd, persoonlijke aandacht en liefde.

Ik vind het allerbelangrijkste dat wij een klik hebben met elkaar en dat jullie het vertrouwen in mij als trouwambtenaar hebben. Daarom plannen we altijd eerst een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bij mij thuis. Onder het genot van een kop koffie of thee met mijn befaamde (zelfgebakken) appeltaart bespreken we wat jullie wensen en ideeën zijn.

En dan is daar het grote moment: jullie trouwdag!
Laten we er een prachtige dag van maken en de liefde vieren!

Bij mij moet je zijn voor

Debby Trouwt | Trouwambtenaar

2181 VN Nederland

Informatie of afspraak maken?

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen….Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met me op te nemen.

Eén reactie

  1. Wij zijn op 29 juli 2022 getrouwd bij de Groene Liede en hebben Debby gevraagd als onze zelfstandig trouwambtenaar. Debby is een hele lieve, open vrouw. We voelden ons gelijk op ons gemak bij de eerste keer kennismaken.
    Het bordje om ons welkom te heten hing al klaar in de voortuin, een leuk detail! We hebben genoten van onze afspraken met haar. Ze was altijd oprecht geïnteresseerd in ons en heeft goed naar onze wensen geluisterd. Haar speech bij onze ceremonie was precies zoals we van te voren al hoopten.
    Het was ontroerend, serieus maar ook grappig, en vooral heel herkenbaar ons persoonlijke verhaal. Zowel wijzelf als onze gasten waren onder de indruk. We hebben een prachtige dag gehad, mede dankzij Debby haar bijdrage aan de ceremonie. Nogmaals bedankt voor alles Debby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.