Dirk de Wit mode

Oh - Hey you!

Welkom bij Dirk de Wit Mode

Trouwen. De mooiste dag van uw leven zou toch wel uw trouwdag moeten zijn. Dit brengt echter wel veel stress met zich mee omdat er zoveel geregeld moet worden. En dan ook nog dat trouwpak. Hoe ver van te voren moet dat geregeld worden en wat voor trouwpak moet het dan worden? Moet er een match zijn met de bruid, zal ik in een 2-delig of 3-delig kostuum verschijnen?

Dirk de Wit is een expert op het gebied van trouwpakken.

Samen met jou bedenken wij de mooiste combinatie voor de mooiste dag van jouw leven. Of het nou een casual combinatie is, een smart casual combinatie, een 2-delig pak, een 3-delig pak of zelfs een maatpak. Wij adviseren graag wat de mogelijkheden zijn en wat voor jou de juiste keuze is.

Bij ons moet je zijn voor

Dirk de Wit mode

Hoofdstraat 224, 1611 AN Bovenkarspel

Openingstijden

Ma: 09:00 – 18:00
Di:   09:00 – 18:00
Wo: 09:00 – 18:00
Do:  09:00 – 21:00
Vr:   09:00 – 18:00
Za:  09:00 – 17:00
Zo:   gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.