Dutch Limousine Service

Dutch Limousine Service

Oh - Hey you!

Welkom bij Dutch Limousine Service,

Op uw trouwdag wilt u natuurlijk ook speciaal, mooi vervoer. Voor dit trouwvervoer bent u bij Limo.nl aan het juiste adres. Met gepaste trots etaleren wij ons uitgebreide wagenpark bestaande uit zowel sportieve, klassieke en moderne trouwauto’s. Daarnaast beschikken wij over diverse oldtimerbussen en de modernste stretched limousines.

Wij hopen met dit gevarieerde aanbod u te mogen voorzien van uw favoriete trouwvervoer. U bent bij ons verzekerd van een meer dan klantvriendelijke opstelling en gunstige tarieven, wij luisteren graag en goed naar uw wensen en bespreken met u de mogelijkheden. Voor meer informatie of een offerte voor uw trouwvervoer kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Over ons

Dutch Limousine Service is onderdeel van Goverde Groep. Een organisatie die al 85 jaar personenvervoer organiseert voor individuen, groepen, bedrijven, scholen en zorginstellingen.

Wat onze grootvaders vanaf 1934 zijn gestart, zetten wij tot op heden voort. Met volledige overgave, mensgericht, betrouw- baar en altijd beschikbaar.

U stapt bij ons in de wagen. Dan mag u verwachten dat u veilig bent en wij goed voor u zorgen. Uw reservering krijgt onze volledige aandacht. We luisteren, denken mee en schakelen snel. Dat is onze belofte aan u; Jan en Harry.

Dutch Limousine Service

Industrieweg 10a
4762 AE ZEVENBERGEN

0168 – 404 040

Openingstijden

Ma: 08:00 – 17:00
Di:  08:00 – 17:00
Wo: 08:00 – 17:00
Do: 08:00 – 17:00
Vr:  08:00 – 17:00
Za:   gesloten
Zo:   gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.