Dynasty Bruidsmode Zwolle

Dynasty Bruidsmode Zwolle

dynasty bruidsmode zwolle

Oh - Hey you!

Welkom bij Dynasty Bruidsmode Zwolle,

Dynasty Bruidsmode Zwolle met een grote collectie trouwjurken, bruidsjaponnen en bruidsmode. Met trots de grootste van Overijssel.

Prachtige jurken, vriendelijk personeel en een hele mooie winkel. Bij Dynasty Bruidsmode Zwolle laten we je helemaal op je gemak passen en helpen we je op een hele ongedwongen manier om jouw ideale jurk uit te zoeken. Of je nu maat 34 of maat 54 hebt, of je nu 1.55 of 1.85 bent, wij hebben alle modellen voor jou in huis. Tevens kunnen wij alles op maat en naar wens maken- of vermaken in ons eigen atelier.

Dynasty Bruidsmode Zwolle is reeds langer dan 30 jaar gevestigd in Zwolle en heeft als doelstelling om voor iedere bruid een passende trouwjapon in huis te hebben, zowel in maat (van 30 tot maat 60) als model. Wij kunnen met trots zeggen dat wij de grootste bruidsmodezaak van Overijssel zijn, met een breed assortiment trouwjaponnen, bruidsaccessoires, sieraden en lingerie.

 

FAQ

Onze tip is: neem direct die mensen mee die belangrijk voor je zijn. Als je je droomjapon vindt is dat heel speciaal. Je straalt in de spiegel. Dat is een bijzonder moment, en als je graag je moeder mee wilt nemen bij het uitzoeken, kun je dat beter direct doen. Want als je eerst alleen komt passen en later de japon aan haar wilt laten zien, zul je veel minder stralen en onthoud je haar dat moment. Neem niet teveel mensen mee, want dan blijft het voor je gasten nog een verrassing wat je draagt. We hebben bruiden die het liefst alleen komen om hun jurk uit te zoeken en we hebben bruiden die graag met een aantal mensen komen. Wij stellen absoluut geen eisen aan wie je mee wilt nemen, maar bedenk wel hoe meer mensen, hoe meer meningen.

Er bestaan (nog) geen positiemodellen, maar natuurlijk ben jij niet de enige die zwanger is en wilt gaan trouwen. We hebben regelmatig bruiden die 3 tot 7 maanden zwanger zijn als ze trouwen. Natuurlijk zijn er modellen die geschikt zijn, of te vermaken zijn voor als je zwanger bent. Kom gewoon langs en laat je adviseren.

Jazeker, wij staan in de regio bekend om onze grote maten.

Daarnaast kunnen een aantal ateliers maatwerk leveren in alle maten. Ideaal voor iedereen die niet in een standaard maat past.

Natuurlijk, wij zullen altijd alles doen wat mogelijk is. Je keuze wordt minder groot, maar we hebben ruim 300 modellen in alle maten in de winkel. Daar moet toch wel iets moois voor jou bij zitten! Ons “record” bruidsjapon uitzoeken, afleveren en trouwen staat op twee werkdagen, dus voor jou moet het ook lukken!

Niets moet, laten we dat voorop stellen. Als je een onbeperkte keus wilt hebben uit alle modellen is het verstandig om minstens 6 tot 8 maanden voor je trouwen langs te komen om iets uit te zoeken. Bedenk dat alles speciaal voor jou gemaakt gaat worden en dat kost tijd. Onze leveranciers hebben een levertijd van 2 tot 5 maanden. Vervolgens moeten wij jouw japon nog op maat maken en ook dat heeft tijd nodig. Kortom: als je jezelf niet wilt beperken, is het verstandig op tijd je keuze te komen maken.

Dynasty Bruidsmode Zwolle

Diezerpoortenplas 4
8011 VW Zwolle
Tel. 038-4530255

Openingstijden

Maandag: Alleen op afspraak
Dinsdag: 10.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 10.00 tot 17.00 uur
Donderdag: 10.00 tot 17.00 uur (koopavond op afspraak)
Vrijdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

 

Eén reactie

  1. Dynasty Bruidsmode was pas de tweede bruidswinkel waar ik naartoe ging. Maar ik vond mijn jurk gemakkelijk tijdens mijn eerste bezoek!

    … Toen veranderde ik van gedachten en ging ik een tweede keer terug, waar ik een andere jurk koos waar ik absoluut dol op ben (zelfs meer). In al mijn heen en weer bleef mijn bruidsadviseur volkomen geduldig en heeft ze mij geholpen om te vinden wat ik wilde hebben. Ze waren zo fijn om mee te werken! Het is geen wonder dat zoveel mensen blij zijn met de manier waarop de klantenservice wordt afgehandeld bij Dynasty.

    Het voelde echt alsof ik een ​​oude vriendin ontmoette toen ik in deze winkel was, ik voelde mij direct op mijn gemak. Het is met plezier dat ik andere bruiden zou aanraden om hier naar toe te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here