Enjoy Pure Styling

Oh - Hey you!

Welkom bij Enjoy Pure Styling,

Voor ieder bruiloft maken we een altijd een persoonlijk en uniek stylingsplan. Maar eerst komen jullie gezellig een kop koffie drinken om zo met elkaar kennis te maken en geheel vrijblijvend jullie wensen te bespreken. Om tot het perfecte plaatje te komen bespreken we wat jullie mooi vinden, waar jullie van houden, eventueel te besteden budget en wat jullie belangrijk vinden.

Na onze kennismaking ontvangen jullie een offerte naar aanleiding van wat we besproken hebben.

Marielle

Ik ben mezelf,
ik voel, beleef en kijk,
tast, proef, creëer,
verwonder, verbeeld,
en ik luister naar de wereld
om mij heen.

Ik ben bourgondisch ingesteld, hou van lekker eten en een goed glas wijn in een sfeervolle ambiance. 

Een mooi gedekte tafel is voor mij net zo belangrijk als het diner dat wordt opgediend. Sterker nog; als een tafel er prachtig en speciaal uitziet, kan het voor mij persoonlijk al niet meer stuk!

Graag maak ik mensen blij met deze unieke creaties en ben pas tevreden als het voor jou een wow factor heeft.

Voor ieder bruiloft maken we een altijd een persoonlijk en uniek stylingsplan. Maar eerst komen jullie gezellig een kop koffie drinken om zo met elkaar kennis te maken en geheel vrijblijvend jullie wensen te bespreken.

Om tot het perfecte plaatje te komen bespreken we wat jullie mooi vinden, waar jullie van houden, eventueel te besteden budget en wat jullie belangrijk vinden.

Na onze kennismaking ontvangen jullie een lookbook met begroting naar aanleiding van wat we besproken hebben.

Zodra we een akkoord hebben zullen we samen een locatie bezoek in gaan plannen. Dit om een goed beeld van de locatie, de ruimte en de sfeer te krijgen. Na dit locatie bezoek gaan we aan de slag met een moodboard en stylingsplan.

Tussentijds houden we regelmatig contact en want we laten niets aan het toeval over.

Natuurlijk is het ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen de ceremonie of alleen het diner te laten stylen en zijn er ook diverse materialen voor de verhuur verkrijgbaar  voor jullie mooiste dag!

Enjoy Pure Styling

Bergsebaan 59
4622 RN Bergen op Zoom

06 – 488 144 75

Openingstijden

Ma: 08:00 – 22:00
Di:  08:00 – 22:00
Wo: 08:00 – 22:00
Do: 08:00 – 22:00
Vr:  08:00 – 22:00
Za:   08:00 – 22:00
Zo:  10:00 – 17:00

Alle dagen alleen op afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.