Feest met Brenda

Feest met Brenda

feest met brenda trouwambtenaar babs weddingfair noord holland

Oh - Hey you!

Welkom bij Feest met Brenda,

Ik ben een trouwambtenaar die niet alleen de speech op de dag zelf doet, met de daarbij behorende verplichtingen, maar desgewenst ook mee denkt met het bruidspaar over de invulling van de ceremonie.

Ik denk mee over eventuele rollen voor kinderen, of andere belangrijke personen die niet mogen ontbreken tijdens de ceremonie voor het bruidspaar.
Het gaat erom dat het de ceremonie wordt waar het bruidspaar centraal staat en voor hun onvergetelijke herinneringen maakt op hun prachtige dag met de mensen om hen heen die zij willen.

Niets is mij te gek en alles is bespreekbaar.
Ik ben een door de gemeente benoemde en door de rechtbank beëdigde Trouwambtenaar, in het bezit van een aanbevelingsbrief. Dit alles maakt het makkelijker om mijn werkzaamheden als trouwambtenaar (BABS) in diverse gemeenten uit te voeren.

Laten we samen, vrijblijvend kijken of wij ja tegen elkaar gaan zeggen, zodat jullie daarna ja tegen elkaar kunnen zeggen in mijn bijzijn.

Bij ons moet je zijn voor

Feest met Brenda

Volleringweg 18
Waarland 1738bt

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.