Forever Fotografie

Oh - Hey you!

Welkom bij Forever Fotografie!

Ik ben Alica, en ik ben hier om jullie trouwdromen werkelijkheid te maken. Bij Forever Fotografie draait het niet alleen om het vastleggen van momenten, maar om het vasthouden van de essentie van jullie liefdesverhaal, het inzoomen op alle bijzondere details en het vastleggen van pure emoties en spontane momenten.

Persoonlijk contact staat bij mij hoog op mijn prioriteitenlijstje! Daarom vind ik het zo fijn om op de WeddingFair beurs aanwezig te zijn! Een klik met het bruidspaar vind ik oh zo belangrijk en ga daarom graag persoonlijk in gesprek om te zien of en wat ik voor jullie kan betekenen. 

Naast mijn eigen, persoonlijke pakketten heb ik in 2023 het Dreamteam opgezet! Daarbij zal ik met een vaste second shooter en een videograaf aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat geen enkel moment, geen emotie en geen detail van jullie dag wordt gemist. We leveren geen standaard plaatjes, maar een complete vertelling van jullie huwelijksdag in bevroren én bewogen beeld!

Maar dat is nog niet alles. Ik bied ook de mogelijkheid om unieke bedankkaartjes te maken met een foto van het moment op jullie trouwdag, als een tof aandenken voor jullie gasten. Daarnaast zit in elk pakket een prachtig trouwalbum beschikbaar in verschillende ontwerpen, zodat jullie een tastbaar kunstwerk hebben om jullie liefdesverhaal te koesteren.

Geen poespas, gewoon goede fotografie die jullie dag vastlegt op een manier die echt bij jullie past. Kom langs bij mijn stand op de WeddingFair in het voorjaar in Utrecht en laten we praten over jullie ideeën, wensen, en hoe we samen jullie huwelijksdag onvergetelijk kunnen maken. Tot snel!

FAQ

Digitaal, maximaal 8 weken na de bruiloft

Een second shooter zorgt ervoor dat we van twee kanten emoties kunnen schieten, bijvoorbeeld met de first look. Ook tijdens bijvoorbeeld de ceremonie, focust 1 fotograaf zich op het bruidspaar en de ander op de aanwezige gasten en hun emotie

Geen zorgen, die zijn al inbegrepen! Upgraden kan natuurlijk wel!

Bij ons moet je zijn voor

Forever Fotografie

Zuiderstraat 130
Rijssen 7462CR

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.