Hans Classic Cars

Oh - Hey you!

Welkom bij Hans Classic Cars,

Vanwege onze passie voor klassieke auto’s en bussen is Hans Classic Cars ontstaan. Wij zorgen ervoor dat uw trouwdag compleet is en dat u en uw gasten op een sfeervolle wijze vervoerd worden. Bijvoorbeeld met het bruidspaar en de gasten in onze orginele Greyhound Silverside voor een gezellige rit naar het stadhuis, kerk en feestzaal, of misschien het bruidspaar in een karakteristieke Jaguar SS uit 1947 en alle gasten in een Bristol Dubbeldekker.

 

Hans Classic Cars

Marconistraat 4a
3861 NK, Nijkerk

Eén reactie

  1. Klasse!
    We gebruikten Hans Classic Cars om ons huwelijksfeest en al onze gasten te vervoeren van onze receptie in het centrum van Amsterdam naar onze ceremonie in Zeist en terug. De old timer bussen kwamen op tijd aan, hebben vakkundig werk verricht door de drukke straat buiten onze locatie en de kerk te navigeren en we kwamen er later achter dat de chauffeurs onze gasten zelfs een geïmproviseerde rondleiding door Amsterdam gaven tijdens de reis terug naar de receptie! Meerdere buitenlandse gasten vertelden hoe geweldig de tour was en wat een leuke toevoeging dat was aan de terugreis. Deze chauffeurs deden echt hun best!

    weddingfair decoratie trouwvervoer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.